Search
Close this search box.

Gewelddadige ex mishandeld aanstaande moeder en ongeboren baby dood nadat de politie hem vrijliet.

De rouwende ouders van een zwangere vrouw die door haar dominante ex doodgeschopt werd, zeggen dat de politie haar aanvaller vrijliet om te moorden.

De wrede Tony McLeron (24) stuurde zijn voormalige partner Eystna Blunnie een berichtje met de tekst: “Ik heb een verrassing voor je” – alvorens de vrouw en haar ongeboren kind op een straathoek te vermoorden.

Ouders Kevin en Sue zeggen dat de man na een reeks blunders van de politie en het openbaar ministerie een vrijgeleide kreeg om te moorden.

Twee maanden voor haar dood ging Eystna in elkaar geslagen naar een politiekantoor in Essex in Engeland en zei dat ze door McLeron aangevallen werd. De politie ondernam echter niets omdat er niet voldoende bewijs was.

De rouwende ouders verklaarden: “Hun vergissingen kostten onze dochter het leven.” Sue (56) zei: “Als men hem had aangeklaagd, zouden we voorzichtiger geweest zijn. Het zou niet gebeurd zijn.”

De politie beschouwde Eystna als een “gemiddeld risico” op huiselijk geweld, ondanks dat ze in haar dossier schreven: “Hij heeft het potentieel om Eystna ernstig te kwetsen.” Hij dreigde herhaalde keren: “Ik ga haar neersteken. Ik ga haar vermoorden”, en waarschuwde: “Je zult de geboorte niet zien.”

De politie van Essex liet ondertussen weten dat ze een intern onderzoek instelden om de afhandeling van gevallen van huiselijke geweld te verbeteren.

WAT VIND JIJ HIERVAN? HEEFT DE POLITIE HIER EEN FOUT GEMAAKT? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET JE VRIENDEN.