Search
Close this search box.

Gestoorde moeder laat 3 maanden oude baby naakt achter op een ijskoud balkon omdat ze zich “ergerde” aan haar.

Waarschuwing: Heftige inhoud niet geschikt voor gevoelige lezers.

Deze schokkende foto’s tonen een drie maanden oud babymeisje dat huilend en naakt op een ijskoud balkon werd achtergelaten. En dat allemaal omdat de moeder zei dat het meisje haar “nijdig” had gemaakt.

Moeder Elizaveta Klimova, die midden in de 20 is, liet haar dochter bij vriestemperaturen alleen achter op het balkon van haar huis in Balakovo in Rusland.

Dan maakte ze foto’s van het huilende kind en stuurde ze naar haar ex Aleksandr Potryasov (28), de vader van het kind.

Klimova postte de foto’s zelfs op de sociale media en schreef: “Kijk nog een laatste keer naar haar. Ik heb haar opgesloten op het balkon. Misschien krijgt ze het wel koud. Ze maakte me echt nijdig.”

Enkele dagen geleden maakte de echtgenoot de foto’s openbaar door ze nog eens op zijn sociale media te posten.

Hij zei aan de lokale media: “Ik postte deze foto’s om ervoor te zorgen dat mijn ex ontzet wordt uit haar ouderlijke rechten. Na de foto’s ben ik bang tot wat ze in staat is mijn dochter aan te doen. Ik ben het beu om te denken dat ze haar misschien dood zal laten vriezen of op straat zal dumpen.”

De man voegde eraan toe dat hij zelf niet in staat is om voor zijn dochter te zorgen “omdat hij teveel werk heeft.” Nadat de foto’s openbaar werden gemaakt beschuldigde Klimova haar ex ervan dat Potryasov haar “zonder geld alleen had gelaten met de baby.”

Volgens de lokale media wilde de vrouw haar echtgenoot doen lijden door hem de foto’s van hun baby op het balkon te tonen.

De politie startte een onderzoek en ontdekte dat de foto’s gemaakt werden in oktober van dit jaar. De baby werd medisch onderzoekt en haar toestand blijkt normaal. De moeder kreeg uiteindelijk een proces-verbaal voor een gebrek aan ouderlijke verantwoordelijkheid en kwam er vanaf met een boete.

De temperaturen in Balakovo kunnen in oktober zakken tot min 20.

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT!