Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gestoorde buurman hakt de voorste poten van 9-maanden oud hondje af met zwaard.

Als je dacht dat je slechte buren hebt, wacht dan tot je dit hoort. Een man in Thailand werd zo woest op de puppy van zijn buren dat het arme dier brutaal met een zwaard te lijf ging. Inderdaad, een zwaard. De man richtte zijn aanval op de voorste pootjes en hakte de ledematen van het hondje af.

Het misdrijf van de negen maanden oude puppy? Hij had op de schoenen van de buurman gekauwd.

De eigenaar van de puppy nam de verantwoordelijkheid op voor de vernielde schoenen. Ze betaalde de buur voor de schade, maar de man was vastberaden om wraak te nemen.

Nadat hij de puppy verminkt had, bedreigde hij ook nog de eigenaar. Als ze iets over de aanval zou zeggen, zou hij terugkomen om haar andere twee honden te vermoorden. Hoewel haat ongelofelijk donker is, schijnt het licht van hoop altijd feller. De eigenaar van Cola belde de politie en contacteerde Soi Dog Foundation. Ze hoopte wanhopig dat ze Cola nog zouden kunnen redden.

Vandaag, iets meer dan een jaar na de aanval, doet Cola het ontzettend goed. Hij rent vrolijk over het strand en is helemaal aangepast aan zijn op maat gemaakte prothesepootjes.

De dader werd ondertussen veroordeeld. Volgens de manager van Soi Dog Foundation, Maeve Henry, werd de man veroordeeld tot een maand gevangenisstraf.

Ondertussen kijkt Cola niet meer achterom. Hij verhuisde naar een geweldige familie – John en Gill Dalley – medeoprichters van Soi Dog Foundation.