Search
Close this search box.

Gerard Joling haalt keihard uit naar Gordon

Gerard Joling is niet boos op Gordon, maar heeft wel een heel duidelijke mening over de collega ’die nooit een vriend zal worden’.

Sinds het uitkomen van Gordons veelbesproken biografie hebben de twee elkaar niet meer gesproken. En boos is hij dan niet, maar dat hij wordt neergezet als een geldwolf, ziet Gerard als pure projectie. „Ik ga alleen wat voorzichtiger om met mijn uitgaven dan hij” zegt de zanger in Playboy. Ik voel niet de behoefte om elke week in de P.C. Hooftstraat te gaan shoppen. Hij heeft het altijd maar over Prada en Fendi en Louis Vuitton, maar dure kleding interesseert me geen reet, joh.”

Volgens de zanger, die naar eigen zeggen zelf heel nuchter met zijn rijkdom omspringt, is Gordon een typisch voorbeeld van nouveau riche, die niet weet wat hij met zijn centen moet doen. „Dus snuift hij het lekker op, legt stapels briefgeld op de piano en gaat gek doen met vriendjes.”

’Vriendjes kopen’
En over die vriendjes gesproken, daar heeft Gerard de afgelopen tien jaar ook al heel wat drama van meegekregen. Hij weet dan ook dingen van hem, die de wereld pas echt met de oren zouden doen klapperen, als hij ze zou opschrijven. „Maar dat doe ik niet. Dat zijn bepaalde codes waaraan je je houdt.”