Search
Close this search box.

Gerard Joling doet dus boekje open over gezondheidsproblemen Jan Smit

Een tijdje terug maakte Jan Smit bekend dat hij voorlopig even rust pakt. Naar eigen zeggen zou hij last hebben van een keelontsteking.

Volgens De Drie J’s zanger Jan Dules was hij bovendien al 13 kilo afgevallen wegens zijn deelname aan een schaatsprogramma. Volgens collega zanger Gerard Joling is er echter meer aan de hand. Hij geeft namelijk aan dat hij er niets van gelooft dat het alleen een keelontsteking is.

Gerard Joling zegt dat er meer aan de hand is
Joling geeft aan dat er meer aan de hand moet zijn. Smit heeft zijn hele agenda vrijgemaakt tot het einde van het jaar om tot rust te komen. Hij vermoed dat de Volendammer in een burn-out zit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve allemaal! Ik heb -nadat ik afgelopen week acute laryngitis opliep-, besloten mijn agenda tot het einde van het jaar vrij te maken. Ik ondervind momenteel teveel hinder van lichamelijke klachten. Het is daarom op dit moment gewoon tijd om voor mijzelf en mijn gezondheid te kiezen, hoezeer me dat ook spijt naar al mijn trouwe fans toe… Alle geplande optredens en/of activiteiten komen daardoor helaas te vervallen. Uiteraard wordt er gekeken naar vervangende data. Ik wil de rest van dit jaar heel graag gebruiken om mezelf weer helemaal op te laden voor 2020, zodat ik in het voorjaar weer kan knallen met mijn nieuwe album! ❤️Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmit) op