Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gaby Blaaser voelt zich misbegrepen: ‘Mensen denken dat ik nep ben’.

Hoewel Gaby Blaaser zich regelmatig van haar blootste kant laat zien, zegt ze dat niemand haar echt kent. Daar wil ze nu verandering in brengen. De blondine wil nu haar ware zelf aan de wereld tonen.

Onbegrepen

Vroeger kende iedereen haar als actrice in GTST en Spangas, maar die carrière heeft ze achter zich gelaten. Nu is ze fulltime fitgirl en Instagram-model. De mannen krijgen maar niet genoeg van haar foto’s, maar nu onthulde Gaby dat ze zich onbegrepen voelt. Ze vertelde aan BuzzE: “Het komt mede door de manier waarop ik mezelf presenteer. Ik heb eigenlijk twee kanten: de social media-versie en deze.” Blaaser hoopt dat mensen na haar deelname aan The Bachelorette gaan zien wie ze echt is. Ze vertelde aan het magazine: “Niemand kent mij echt. Dat gaat nu anders zijn.”

Kwetsbare vrouw

Gaby zegt dat mensen nu de kwetsbare vrouw zullen zien, die compleet voor de liefde gaat. Het is nog even afwachten of ze ook de liefde van haar leven heeft gevonden. Gaby verklapt alvast wel dat ze niet met lege handen naar huis ging. Daarover zei ze: “Ik ben een rijker en mooier mens geworden. Ik durf mensen veel meer toe te laten.”

https://www.instagram.com/p/B-eJpUXg7VX/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B8lV2RjgFyr/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B_fSBnOJzAS/?utm_source=ig_embed