Search
Close this search box.

Frankie, een kitten met 4 oren en 1 oog, overwint iedereen met zijn charme

Soms lijkt de natuur een beetje plezier te maken wanneer het nieuw leven schept, en deze unieke kat is echt iets buitengewoons.

Dit is Frankie, de kat met vier oren en één oog!

Een familie in Australië vond twee kittens onder hun huis en nam ze onmiddellijk mee naar binnen om te controleren of ze in orde waren.

De familie nam vervolgens Frankie en zijn broer mee naar de Geelong Animal Welfare Society (GAWS) in Australië, waar de twee kittens de veterinaire zorg konden krijgen die ze nodig hadden.

Kleine Frankie (genoemd naar Frankenstein) had een geïnfecteerd oog, om nog maar te zwijgen over zijn vier oren.

Hij werd meteen naar de operatiekamer gebracht om zijn gewonde oog te verwijderen. Na de operatie nam een ​​vrijwilliger bij GAWS genaamd Georgia Frankie mee naar huis, waar hij in alle rust kon herstellen.

Maar Georgia viel al snel voor het liefdevolle kitten en besloot dat ze hem gewoon niet meer naar het asiel kon laten gaan.

“Binnen een paar uur nadat hij thuis was, besefte ik dat er iets speciaals met hem aan de hand was en kon ik de gedachte niet weerstaan ​​om hem terug te nemen,” vertelde Georgia aan Love Meow.

Gedurende het jaar Georgia werkte bij de Geelong Animal Welfare Society, heeft ze gezorgd voor 80 katten en kittens.

Maar Frankie is de enige kat waarmee ze moeite heeft terug te brengen naar het dierenasiel. Dus nam ze de beslissing om hem te adopteren.

Het bleek dat Frankie’s extra oren werden veroorzaakt door een genetisch defect, waardoor hij ook een overbeet kreeg. In de toekomst zal Frankie waarschijnlijk een aantal tanden moeten laten verwijderen om te voorkomen dat ze in het gehemelte van zijn mond groeien.

Omdat Frankie nu en in de toekomst veel veterinaire zorg nodig heeft, heeft Georgië het moeilijk om al zijn kosten te dekken. Maar gelukkig heeft GAWS beloofd om Frankie’s medische rekeningen, inclusief zijn operatie en nazorg, te dekken, omdat de organisatie gelooft dat “elk leven kostbaar is”.

Georgia is niet de enige persoon die gevallen is voor kleine Frankie. Haar zoon, Arthur, is nu de beste vriend van Frankie.

Georgia nam Frankie mee toen ze op haar 90e verjaardag een oudere vrouw bezocht en de vrouw was zo blij om het ongewone kitten te zien dat ze niet kon stoppen hem te knuffelen.

Het lijkt erop dat Frankie een echte hartenbreker is …

Frankie blijft liefde en genegenheid geven aan iedereen die hij tegenkomt, en er is niets dat hij liever doet dan te knuffelen met iedereen.

Hoewel de genetische toestand van Frankie zeldzaam is, zijn veel katten met zijn toestand erin geslaagd om liefhebbende eigenaren en een nieuw thuis te vinden.

Dank aan alle lieve mensen die verder kunnen kijken dan verschillen en katten zoals Frankie de liefde geven die ze verdienen!

Wat vind je van dit verhaal? Laat je mening achter op Facebook. En vergeet niet het verhaal van Frankie te delen als je ook denkt dat alle katten recht hebben op een gelukkig leven!
[fblike]