Search
Close this search box.

First Dates-deelnemer gefrustreerd door oppervlakkige namaak-barbie

Als je je opgeeft voor een programma als Lang Leve de Liefde of First Dates, dan hoop je de ware liefde te vinden. Als dat in het verleden nog niet gelukt is, is het zeker een poging waard.

Het is algemeen bekend dat de kans op het vinden van de ware liefde via dit soort programma’s beperkt is. Desondanks proberen de programmamakers je te koppelen aan iemand met bijvoorbeeld dezelfde interesses. Als het meezit krijg je ook iemand van een gelijkwaardig niveau tegenover je.

Maar wat als je een personal trainer koppelt aan iemand die wel dun wil worden, maar er niets voor wil doen? Dan krijg je een ongelijkwaardige match.

De trainer heeft waarschijnlijk aangegeven op zoek te zijn naar iemand die veel bezig is met haar uiterlijk, maar verwachtte waarschijnlijk niet een oppervlakkige namaak-barbie die vooroordelen heeft over personal training maar nog nooit een sportschool van binnen heeft gezien. De vrouw heeft daar ook geen interesse in.

Ze wil wel dun worden, maar wil daar niets voor doen, zoals sporten of op haar voeding letten. In plaats daarvan wil ze naar Turkije gaan om vet te laten zuigen. Die afspraak staat al gepland voor volgende maand, waarbij ze ‘de vetjes bijspuiten’ in haar heupen.

De frustratie is duidelijk zichtbaar op het gezicht van de jongen.