Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fantastische kerstreclame van een vader en zoon gaat de wereld over en iedereen houdt er van!

Steeds meer mensen gebruiken online streaming diensten zonder reclames om hun favoriete shows te zien. Dus als we een reclame zien, hoe kort dan ook, kan het behoorlijk storen.

Meestal is het niet iets wat we missen. Niet voor niets hebben we de Loden Leeuw als tegenhanger van de Gouden Loeki. Maar, er zijn natuurlijk ook geweldige reclames. Wie kan zich bijvoorbeeld de zwanen van KLM of de Calvé Pindakaas reclames niet herinneren?

Tijdens kerst verschijnen er vaak hartverwarmende reclames. Veel bedrijven profiteren van de kerstsfeer en maken reclames die oprecht, emotioneel en lieflijk zijn. Vaak lijken ze meer op korte filmpjes dan reclames.

De onderstaande reclame, van het Franse Telecombedrijf Bouygues, valt in deze categorie en is direct viraal gegaan. Het is niet moeilijk om te zien waarom, het heeft alle ingrediënten; waaronder een dansende vader, een geweldige liedje, een verrassing…

Het filmpje draait om een vader en zijn zoon, maar we zullen het niet verklappen. Onderaan de tekst kun je de reclame zelf zien. We moeten opbiechten, we hebben het filmpje meerdere malen gezien en iedere keer werden er traantjes weggepikt.

Bekijk nu zelf de beelden hieronder en vergeet deze niet te delen met jouw vrienden en familie op Facebook zodat zij ook hiervan kunnen genieten!