Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fans ‘verraden’ nadat ze ontdekken dat James Corden niet zelf rijdt in Carpool Karaoke.

Fans van James Corden waren geschokt nadat ze beelden zagen van de presentator die door een andere auto werd gesleept voor de opnames van zijn Carpool Karaoke. De video werd op Twitter gepost met de bewering dat de Britse presentator aan het filmen was met Justin Bieber. De beelden tonen dat de Range Rover gesleept werd door een truck.

De fans uitten hun ‘woede’ (en we zijn er zeker van dat enkelen geen grapje maakten). Twitteraar Zoli Honig, die de video postte, schreef: “Zag net James Corden en Justin Bieber voor de opnames van Carpool Karaoke en dit is waarom ik problemen heb met vertrouwen. Hij was zelf niet eens aan het rijden! Het volgende wat ze ons gaan zeggen is dat zijn vrienden ‘eigenlijk’ niet echt een lift nodig hebben.”

En de reacties liegen er niet om. Iemand schreef geschokt: “Mijn hele leven was een leugen!” Een andere teleurgestelde fan reageerde: “Ik bewonderde James Corden altijd al omdat hij zo goed tegelijk kon rijden en zingen, maar nu voel ik me verraden.” We vrezen dat mensen de dingen een beetje te serieus nemen!