Search
Close this search box.

Familie begraaft aangereden hond, maar 14 uur later staat hij voor de deur.

Het verlies van een huisdier kan een echt verwoestend iets zijn. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat de dood van een huisdier net zo moeilijk te verwerken kan zijn als het verlies van een familielid of geliefde.

En als je bedenkt dat honden en katten onze constante metgezellen zijn, afhankelijk van ons vanaf de dag van hun geboorte, begint het logisch te worden. Onze dieren houden onvoorwaardelijk van ons, zonder oordeel. Dit is iets waar mensen zelden toe in staat zijn.

Stel je nu een scenario voor waarin je rouwt om een familiehuisdier, om hem plotseling terug te zien komen uit de dood.

Mugsy was het familiehuisdier van Glenn Maloney en zijn kinderen Megan en Kevin. De arme pup werd geraakt door een auto buiten het huis van Glenn’s vriendin in Severna Park, MD, terwijl ze naar de kinderen keek.
Glenn rende naar de hond toe, maar het was te laat.

‘Ik pakte hem op,’ zei hij tegen PEOPLE, ‘maar hij stierf in mijn armen.’ Hij controleerde de hartslag en de vitale functies van de vierjarige Jack Russell Terrier. Niks van die functies waren aanwezig.

Glenn’s gebed
Hij besloot snel om het geliefde huisdier te begraven en wilde niet dat zijn kinderen het lichaam van de hond zagen.

“Ik was echt boos. Dus ik heb hem snel begraven en ik heb het de kinderen niet eens verteld,” vertelde Maloney aan Oprah. “Ik had het lef niet om het de kinderen te vertellen, tot ongeveer zeven uur die avond. Mugsy was dood. ‘

Toen hij de kinderen eindelijk vertelde, waren ze begrijpelijkerwijs overstuur. Samen ging het gezin naar het graf van Mugsy om een ​​kleine ceremonie te houden. Ze zeiden een gebed voor hun kleine vriend en gingen naar binnen.

Toen, om 5:30 de volgende ochtend, hoorden ze aan de deur krabben …

Opgestaan uit de dood
Glenn opende de deur en zag Mugsy, zijn staart kwispelde vrolijk. Het paar was zo van slag dat de vriendin van Glenn, Viola, zelfs beweerde dat hij een andere hond had begraven. Dit kan onmogelijk dezelfde hond zijn die in zijn armen was gestorven?

Maar nadat de eerste schok voorbij was en ze hem beter bekeken, konden ze zien dat Mugsy de beproeving had doorstaan.

“Mugsy was bedekt met aarde en zijn ogen waren bloeddoorlopen”, zei Viola.

“Jack Russells zijn gefokt om te graven achter vossen aan. Ik vermoed dat toen hij wakker werd in dat hol, hij dacht dat het een ander oud gat was en hij groef zijn weg naar buiten, niet wetende dat het zijn graf was ‘

Ze hebben Mugsy naar de dierenarts gebracht voor een beoordeling. De professionals hadden hun eigen gedachten over wat er mogelijk was gebeurd en hoe hij zich vergiste en dacht dat zijn hond dood was:

“De dierenarts zei dat hij waarschijnlijk na zes uur zijn weg naar boven heeft gegraven,” vertelde Viola aan Oprah. “Zijn hartslag en alles was zo langzaam dat het niet voor de hand lag dat hij nog leefde. Hij had geen vitale tekenen. ‘

Bekijk het geweldige verhaal in de onderstaande video: