Zoek
Sluit dit zoekvak.

Exclusief: Peter Gillis betrokken bij ontvoering en mishandeling

De schokkende onthulling van RoddelPraat heeft vandaag voor veel ophef gezorgd. Volgens het roddelplatform zou Peter Gillis, de bekende realityster, iemand hebben ontvoerd en schuldig zijn aan mishandeling en diefstal. In een artikel op hun website laten ze meerdere slachtoffers aan het woord die hun verhaal doen over de achterlijke, heftige en ernstige situaties waarin ze zich bevonden met of door Peter Gillis.

Het is nog niet duidelijk wat de exacte aantijgingen zijn, maar RoddelPraat belooft meer informatie te geven in hun uitzending van vandaag om 18:00 op Youtube. Jan Roos, een van de presentatoren van het programma, heeft ook aangegeven dat RTL Boulevard contact met hen heeft opgenomen om te praten over het verhaal en dat het showbizz-programma vanavond na de uitzending van RoddelPraat ook aandacht zal besteden aan de kwestie.

De vermeende ontvoering en mishandeling zijn ernstige aantijgingen en het is belangrijk dat deze zaak grondig onderzocht wordt. Het is nog onduidelijk of er aangifte is gedaan tegen Peter Gillis en of er verdere stappen zullen worden ondernomen. Het is ook nog niet bekend wat de gevolgen zullen zijn voor de realityster en zijn carrière. Wat wel duidelijk is, is dat deze onthulling een schok is voor zijn fans en het publiek. We houden de ontwikkelingen in deze zaak nauwlettend in de gaten en zullen bijgewerkte informatie delen zodra die beschikbaar is.

Bron: roddelpraat.nl