Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eva Jinek spreekt André Hazes snoeihard aan op Bridget-affaire

Eva Jinek vindt dat André Hazes jr. zich tijdens zijn drie maanden durende affaire met Bridget Maasland onhandig heeft gedragen op de sociale media. Dat liet ze woensdagavond blijken in haar talkshow, waar de volkszanger te gast was. Jinek vroeg Hazes: “Ik zei het net denk ik netjes: ‘Veelbewogen maanden achter de rug’. Op een gegeven moment lijkt het net alsof dit de belangrijkste bijzaak van de wereld was. Als je in de supermarkt kwam, stond op elk blad je gezicht. Hoe was dat voor jou?“

Hazes daarop: “Weet je wat het is. Als het allemaal positief is en je haalt het nieuws en je mag overal aanschuiven, dan is het natuurlijk te gek. Maar als het dan in één keer negatief is, moet je ook niet gaan lopen zeiken. Dat hoort er nou eenmaal bij.”

Hij heeft het zelf veroorzaakt, gaf Hazes toe. “Natuurlijk heb ik er op bepaalde momenten zelf een potje van gemaakt en als daar over wordt gesproken, is het mijn eigen schuld dikke bult. Het is geen klein potje, het is een hele grote pot.”

Inmiddels is hij weer terug bij de moeder van zijn kind. Wat is er misgegaan? “Ik ben een jonge gozer en ik ben nog superveel aan het ontwikkelen en aan het leren en alles is in mijn leven tegelijk gekomen: succes, ik werd vader, mijn vrouw werd moeder, we gingen verhuizen. Het was allemaal tegelijk en ik ben heel erg aan het leren nog, wat logisch is op mijn leeftijd. Ik heb van veel dingen een potje gemaakt en ik heb gelukkig de kans om dat nog wel recht te trekken en goed te maken.”

Insta

Eva Jinek plaatste daarna een kritische noot. “Ik dacht bij mezelf: ieder mens heeft recht om zich te ontwikkelen en bij jou gebeurt het dan voor het oog van het publiek, maar dan is er ook nog zoiets als Instagram, waarvan je kan zeggen: ik laat dat even lekker, ik ga daar niet alles op pleuren wat mij overkomt. Heb je weleens gedacht: misschien moet ik Instagram even lozen een tijdje?”

Hazes: “Op bepaalde momenten had ik dat beter wel kunnen doen. Ik ben er niet trots op ofzo, maar ik denk dat het een vloek is van mijn achternaam: ik heb een karakter dat als iemand tegen mij zegt dat ik het niet moet doen, ik het wel ga doen.”

Jinek: “Je hebt wel besloten om in elk geval het gezicht van jouw kindje minder op Instagram te zetten.”

Hazes: “Ik heb een leuk, knap en grappig kind, dus ik wil hem heel graag delen met de wereld, maar ik wil hem wel voor bepaalde dingen beschermen.”

De zanger zong tijdens de uitzending een liedje. Het was zijn eerste optreden in bijna twee maanden tijd, vertelde Hazes.

Bron: Mediacourant Beeld: RTL, Youtube