Search
Close this search box.

Er zou sprake zijn van overspel door Simon Keizer met de vrouw van Nick.

Tijdens zijn oudejaarsconference heeft Guido Weijers een schokkend gerucht over Nick & Simon naar voren gebracht. Hij beweert dat Simon Keizer een affaire heeft gehad met Kirsten Schilder, de vrouw van Nick.

Er waren geruchten dat Simon Keizer zijn vrouw Annemarie had bedrogen, en in augustus maakten Nick & Simon bekend dat ze uit elkaar gingen als muziekduo. Eva Jinek vroeg of de overspelgeruchten hiermee te maken hadden, maar dit werd door zowel Nick als Simon ontkend.

Maar afgelopen weekend kwam er opeens een pikante onthulling aan het licht. Guido Weijers verzorgde de oudejaarsconference van 2022 en als het gaat over de ‘juice’ van het afgelopen jaar, haalt hij de breuk tussen Nick & Simon aan. ,,Wat was dat voor een juice dit jaar? Op een gegeven moment keken ze elkaar niet meer aan!”

Afgelopen weekend kwam er plotseling een schokkende onthulling naar voren. Guido Weijers hield de oudejaarsconference van 2022 en bracht de breuk tussen Nick & Simon ter sprake als een van de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Hij merkte op dat ze op een gegeven moment niet meer naar elkaar keken.

Volgens Guido zou het gerucht gaan dat Simon vreemd was gegaan met de vrouw van Nick. Het is onduidelijk of hij meer informatie heeft of dat hij de roddels aanpast om ze te laten aansluiten bij zijn grap. Hij merkt op dat de vraag is wie schuldig is en wie je het kwalijk moet nemen in dit scenario. Hij maakt een grap door te zeggen dat hij Nick & Simon nooit uit elkaar kan houden.