Search
Close this search box.

Er is een nieuwe hype voor de winter; de handgemaakte “Neuswarmer”

Met het huidige warme weer is nog niemand echt bezig met warme kleding. Maar vergis je niet, over een maand of twee kan het zomaar vriezen.

Misschien ben je wel bekend met online marktplaats Etsy, waar veel verkopers handgemaakte spullen aanbieden. Voor ieder wat wils, en je kunt het vaak zo gek niet bedenken.

Dat laatste gaat misschien ook wel op voor de gebreide neuswarmers, die wij onder ogen kregen na het lezen van een artikel op een andere nieuwssite.

Ben jij ook zo iemand die altijd een koude neus heeft op koudere dagen? Dan is het misschien nog niet eens zo’n gek idee, die gebreide neuswarmer.

Ze zijn te verkrijgen in allerlei frivole uitvoeringen en voor jong en oud. Bovendien werken ze echt, aldus de maker!

“Warm en gezellig”
Iedere neuswarmer heeft twee lussen die je eenvoudig achter je oren kunt bevestigen.

“Ideaal om buiten te spelen, sport te bedrijven of gewoon voor de lol. Warm en gezellig bij het slapengaan,” is te lezen op de verkooppagina van Aunt Marty.

Afgaande op de honderden enthousiaste reacties is er geen woord gelogen van de ‘verkooppraatjes’. Sommige mensen hebben ’t als grappig cadeautje aangeschaft, om er vervolgens achter te komen dat het toch wel heel lekker warm is… zo’n gebreid beestje op je neus.

Wat grappig! Ik weet nog niet of ik ’t helemaal ‘serineus’ moet nemen, maar lollig is het wel! Ben jij al overstag? Deel dit artikel met al je vrienden die dit nodig hebben!