Zoek
Sluit dit zoekvak.

Emotionele reünie tussen man en zijn ezeltje na lockdown gaat viral.

Een man en zijn ezeltje hadden elkaar al twee maanden niet gezien vanwege de lockdown. Nu gaat hun hartverwarmende reünie compleet viral.

Ismael Fernández stond te popelen van ongeduld om zijn familieboerderij in Malaga te bezoeken. Eindelijk had de lokale overheid de coronamaatregelen versoepeld.

Ezelin Baldomera

De 38-jarige man kon eindelijk terug zijn broer zijn, maar ook zijn geliefde ezelin genaamd Baldomera.

https://www.instagram.com/p/CAeqrsWo9oe/?utm_source=ig_embed

De ontroerende beelden tonen hoe de twee vrienden elkaar voor het eerst weer zien. Ismael kan zijn tranen niet bedwingen, terwijl Baldomera luid balkt.

Ismael wist niet hoe de ezelin zou reageren nadat ze hem al die weken niet gezien had. De man filmde het moment waarop hij de omheining van het domein in El Borge benaderde.

Emotioneel weerzien

De ezelin kreeg hem meteen in de gaten. Ze draafde langzaam naar het hek. Terwijl Ismael haar hoofd aaide, vroeg hij haar wat ze al die tijd had gedaan.

Bij een selfie van hem en zijn ezelin schreef Ismael: “Ik schaam me niet omdat je me hoort huilen, want dit is een van de meest onvoorwaardelijke liefdesbetuigingen die er is.”

https://www.instagram.com/p/CAYJiW9obcW/?utm_source=ig_embed

Ook de ezelin was zichtbaar geëmotioneerd door het weerzien. Ismael legde uit: “Baldomera huilde ook een beetje toen ze zag dat ik van streek was. Het was het meest emotionele moment dat ik ooit heb meegemaakt.”

Deel dit bericht als ook jij dit zo mooi vond!

https://www.facebook.com/100004988945748/videos/1601332453376371/