Search
Close this search box.

Emotioneel moment bij de eerste aflevering van The Voice. Ginger bezorgt publiek en jury tranen.

The Voice of Holland emotioneert direct bij eerste aflevering – Ginger bezorgt publiek en jury tranenHet negende seizoen van The Voice of Holland ging gisterenavond van start. Bijna 2 miljoen kijkers zagen hoe Ginger een emotionele ode bracht aan zijn revaliderende vader.

Gisterenavond ging het negende seizoen van The Voice of Holland in première. Dit seizoen vervangt rapper Lil’ Kleine Sanne Hans als coach. De aflevering werd bekeken door bijna 2 miljoen kijkers. Op zijn debuut kon Lil’ Kleine zijn tranen niet bedwingen tijdens een optreden van Ginger.

De deelnemer rapt een eigen tekst op het nummer Treur niet van Diggy Dex ft. JW Roy. Het gevoelige nummer gaat over zijn vader die een herseninfarct heeft gekregen en van Ginger een mantelzorger maakte, aldus het AD. Door de heftige gebeurtenis kreeg Ginger last van paniekaanvallen en belandde hij in een depressie.

Het duurde niet lang voordat coaches Lil’ Kleine en Ali B op de rode knop drukten. Vooral Lil’ Kleine was erg onder de indruk: ,,Wauw, man. Tranen en kippenvel, echt serieus, wauw”. De andere coaches waren ook erg complimenteus over zijn optreden. De keuze van Ginger viel op coach Lil’ Kleine.

Bekijk hieronder het hele persoonlijke en emotionele optreden van Ginger. Vergeet dit niet te delen met jouw vrienden op Facebook als je ook zo onder de indruk bent!