Search
Close this search box.

Elvis en Lisa Marie zingen samen een adembenemend duet en mensen denken dat Elvis nog leeft.

Het is ondertussen 41 jaar geleden dat Elvis Presley overleed. Helaas voor zijn dochter voelt die dag aan alsof het gisteren was. Daarom greep ze in een moeilijke periode tijdens haar leven naar de microfoon en bad dat haar vader haar zou begeleiden. Gelukkig was hij er nog altijd om door te schemeren in haar muziek. Nu bracht ze met het gospelnummer “Where No One Stands Alone” een emotioneel duet met haar overleden vader uit.

Tijdens een interview in de Britse talkshow “Lorraine” bekende Lisa Marie dat ze haar vader nog altijd om hulp vraagt. Na een recent gevecht tegen verslaving had de moeder van vier een helpende hand nodig en wendde zich daarvoor tot haar papa in de hemel. “Ik zou niet zeggen dat ik met hem praat. Ik herinner me gewoon alles. Soms vraag ik om hulp. Wat het geval was bij de opname van dit nummer. Ik voelde gewoon hoe ik gegrepen werd door een hand, althans zo voelde het toch aan.”

Met de hulp van haar overleden vader bracht Lisa Marie een nummer uit dat de geschiedenis zal ingaan. Hun stemmen vermengen zich op zo’n mooie manier – het is duidelijk dat de appel niet ver van de boom gevallen is!

BEKIJK HET TRANENTREKKENDE DUET HIERONDER EN DEEL DIT MET ELKE ELVIS PRESLEY FAN DIE JE KENT!