Search
Close this search box.

Ellen (71) wordt uit het vliegtuig weggestuurd in bijzijn van haar kleinkinderen.

De 71-jarige Ellen Flemming is iemand die vaak reist. Maar ze had nooit de reactie verwacht die ze kreeg van het personeel van Air Canada tijdens haar vlucht van British Columbia naar New Brunswick.

Toen Ellen, die op reis was met haar echtgenoot en twee kleinkinderen, het boordpersoneel vroeg om een kleine gunst, werd ze prompt van het vliegtuig gegooid. Daar raakte ze naar eigen zeggen bij gewond.

De grootmoeder vertelde aan Inside Edition dat het begon toen ze afval opmerkte op de grond voor haar in het vliegtuig. Ze had aan het boordpersoneel gevraagd of ze het misschien konden opruimen. Maar in plaats van haar te helpen werd de steward in kwestie kwaad en weigerde hij dit te doen.

“Hij maakte boze gebaren en stond op de toppen van zijn tenen en zei, “Ik ben een steward, ik raap geen vuilnis op,’” zei Ellen.

Ellen was verrast door zijn antwoord en zijn ongerechtvaardigde reactie. Maar ze bleef rustig zitten zonder er een scene van te maken. Daarop probeerde ze het afval zelf weg te nemen door het op een karretje te leggen, maar haar arm werd weggeduwd. Ze besloot dan maar om het afval met haar voet weg te vegen.

Wat daarna gebeurde is zeer choquerend.

71-jarige Ellen van vliegtuig gegooid
Toen Ellen dacht dat de situatie voorbij was, hoorde ze de piloot zeggen dat het vliegtuig moest omdraaien wegens een incident.

Toen het vliegtuig landde werd ze naar buiten geëscorteerd door de politie.

Volgens Inside Edition zei Air Canada dat Ellen “agressief gedrag vertoonde ten opzichte van het boordpersoneel”, dat ze afval op het voedselkarretje gooide en een steward schopte toen ze werd gevraagd om te wachten tot de steward klaar was met voedsel te bedienen.”

Passagier Helen Hollet zat tegenover de familie van Ellen tijdens de vlucht en zei dat ze helemaal niet vond dat de 71-jarige zich agressief gedroeg.

“De meeste passagiers aan boord wisten zelfs niet wat er aan het gebeuren was, zei Helen.

De politie denkt net hetzelfde als Helen. Zij zien geen reden om verder te gaan met deze zaak aangezien er geen crimineel feit heeft plaatsgevonden.

Kom meer te weten over Ellen haar verhaal in de video hieronder.