Search
Close this search box.

Eerste foto van harteloze schoft die deze dakloze vrouw bekogelde met eieren en het op snapchat zette.

Dit is de eerste foto van de schoft die een dakloze vrouw bekogelde met bloem en eieren alvorens er op Snapchat over op te scheppen.

Cohan Semple en vier tienerjongens bekenden deze week dat ze de kwetsbare vrouw vernederden terwijl ze op een bankje zat in een park in Suffolk in het Verenigd Koninkrijk.

Semple en vier vrienden gingen naar een winkel om bloem en eieren te kopen alvorens de 49-jarige Jance Morris op 27 juli van dit jaar aan te vallen.

Ze poseerden voor een misselijkmakende foto waarop Morris helemaal onder de eieren en bloem op een bank in elkaar duikt, met de jongens achter haar. De foto werd door Semple kort na de aanval op Snapchat gepost, waar vrienden geschokt reageerden.

Semple pleitte schuldig aan bedreigend gedrag dat overlast en schade berokkende, en zal op 4 december voor de rechtbank moeten verschijnen om zijn straf te aanhoren.

Twee 15-jarigen, een 16-jarige en een 17-jarige, die om wettelijke redenen niet vernoemd mogen worden, pleitten eveneens schuldig. De vier jongens zullen 12 maanden maatschappelijk opgevolgd worden en werden veroordeeld tot betaling van een schadevergoeding van om en bij de 120 euro aan het slachtoffer.

Tijdens een ondervraging bij de politie werd Semple gevraagd of hij het grappig vond wat hij gedaan had. Hij antwoordde: “Geen commentaar.” Zijn advocaat voegde eraan toe: “Sinds de foto op Facebook werd gepost, kreeg hij doodsbedreigingen en heeft nu spijt over wat er gebeurde. Hij zei dat het niet zijn intentie was om de foto in het publieke domein te verspreiden.”