Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een vijfde van alle mannen zou een jaar zonder seks gaan voor een perfecte baard

Iemand zei ooit dat hij ‘alles zou doen voor de liefde’, maar het lijkt erop dat een vijfde van de mannen de liefde voor de perfecte baard zou opgeven.

Een studie ondervroeg 2.000 jongens over hun mening over gezichtshaar en een vijfde van de respondenten zei dat ze het zo zouden waarderen dat ze bereid zijn om een ​​heel jaar geen seks zouden hebben in ruil voor de perfecte baard.

Uit het onderzoek – uitgevoerd door OnePoll namens Honest Amish (een bedrijf dat baardproducten verkoopt) – bleek ook dat 40 procent van de mannen bereid zou zijn om een ​​nacht achter de tralies of een jaar zonder koffie door te brengen voor een betere baard. Ondertussen zei 18 procent dat ze bereid zouden zijn hun hoofd te scheren voor de droombaard.

De bevindingen zijn ongetwijfeld interessant; wie wist dat er heel veel babygezichtige kereltjes waren die een levendig liefdesleven leefden, terwijl ze al die tijd wilden dat ze het allemaal konden opgeven voor een paar haren op hun wangen?

Het is echter de moeite waard erop te wijzen dat een jaar stoppen met seks je geen perfecte baard kan garanderen. Hetzelfde geldt voor tijdelijk gevangen zitten, geen koffie drinken of je hoofd scheren; Ik verzeker je dat mijn perfecte baard niet is voortgebracht als gevolg van het scheren van mijn hoofd.

Het lijkt erop dat jongens ook de moeite nemen om een ​​baard te hebben, waarbij 73 procent van de mannelijke deelnemers zei dat ze dachten dat gezichtshaar mannen aantrekkelijker maakte, terwijl slechts 63 procent van de vrouwen deze mening deelden.

Uit een onderzoek uit 2018 bleek dat bijna de helft van de mannen in hun baard zit. Het onderzoek – uitgevoerd door Fragrance Direct en Manchester Metropolitan University – omvatte het nemen van wattenstaafjes van mannenbaarden en deze te analyseren in een poging om te ontdekken wat er onder de oppervlakte ligt.

Uit de resultaten van het onderzoek bleek dat 47 procent van de bemonsterde baarden het micro-organisme ‘Enterococcus spp’ bevatte, dat ook in de darm van de mens en in de ontlasting wordt aangetroffen.

Dus dat is het bewijs. Natuurlijk zie je er niet zo cool uit als wij, bebaarde mannen, maar je hebt tenminste geen gezicht vol ontlasting.
(Bron: LADbible)