Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een stervende hond die gevonden is langs de weg wordt helemaal opgeknapt. Het resultaat is ongelofelijk!

Over de hele wereld lopen dieren langs straat. Zonder huis, elke dag proberend te overleven. Ze eten wat ze kunnen vinden, maar sommige dagen hebben ze niks te eten.

Deze dieren zijn een makkelijke prooi voor infecties en velen lijden aan ziektes zoals schurft. Gelukkig bestaan er nog goede mensen die voor dieren zorgen en alles doen om ze te helpen.

Een bepaalde reddingsorganisatie vond deze hond net op tijd. Hij had schurft en stierf langs de binnenkant.

Twee maanden later zal je de transformatie van deze hond niet geloven!

De hond lag langs de kant van de weg in India, te zwak om te bewegen.

Uitgedroogd en schurft
Hij was uitgedroogd en leed aan schurft, een ongemakkelijke en jeukende ziekte die ertoe leed dat de hond al zijn vacht verloor. Hij bevond zich in een erbarmelijke staat.

Medewerkers aan Animal Aid Unlimited, een dierenreddingsorganisatie in India, zagen de hond liggen langs de kant van de weg en haalden hem zo snel mogelijk op.

Onmiddellijk verzorging nodig
De redders wisten dat de hond onmiddellijk verzorgd moest worden, en wilden het risico niet lopen dat hij zou weglopen, dus gebruikten ze een net om hem te vangen.

De hond was zeer in zichzelf gekeerd op de eerste dag, en wilde niet dat iemand hem aanraakte. Maar het personeel zette door en spendeerde uren om het arme dier te voeden en zijn pijnlijke huidaandoening te behandelen.

Ongeveer 10 dagen na de behandeling, was de schurft bijna helemaal verdwenen.

Na bijna twee maanden lijkt hij op een heel andere hond en is zijn vacht en eetlust terug aan het groeien.

Toen de prachtige witte vacht van de hond begon terug te groeien, kon iedereen zien wat voor een mooi dier hij eigenlijk was. Hij kreeg daarop veel liefde en heel wat aandacht.

Zo’n verschil met hoe de hond er eerst uit zag, toen de medewerkers hem van straat plukten. Godzijdank bestaan er organisaties zoals deze in de wereld!

Bekijk hoe deze hond zijn ongelofelijke transformatie ondergaat en breng hulde aan deze echte dierenhelden!