Search
Close this search box.

Een bende vol seksuele misbruikers die systematisch meisjes lastigvallen, werden veroordeeld voor levenslang.

In het Verenigd Koninkrijk werd een bende van twintig mannen veroordeeld tot zware gevangenisstraffen wegens de systematische aanranding van 15 meisjes. De bendeleider werd veroordeeld tot een minimale, effectieve gevangenisstraf van 18 jaar. De andere verdachten werden veroordeeld tot gevangenisstraffen van 5 tot 18 jaar.

De mannen drogeerden hun slachtoffers met drugs en alcohol om ervoor te zorgen dat de kwetsbare meisjes meer meegaand werden. De leeftijd van de slachtoffers varieert tussen de 11 en 17 jaar oud en waren afkomstig uit de stad Huddersfield in Engeland.

De weerzinwekkende feiten vonden plaats op parkings, feestjes en in een biljarthal. De mannen lokten hun slachtoffers met ritjes met de auto, cadeautjes en complimenten. De gewetenloze mannen gebruikten plastic zakjes als condoom. Daardoor raakten enkele meisjes ook zwanger.

De leider van de bende (35) jaar werd veroordeeld tot levenslang, wat in Engeland een minimale effectieve gevangenisstraf van 18 jaar betekent.

Rechter Geoffrey Marson zei dat deze schandalige praktijken het ergste waren wat hij in zijn hele carrière gezien en gehoord had.

Hij zei:

“De langdurige, onophoudelijke en onmenselijke kwelling van deze meisjes staat helemaal bovenaan de schaal van gemeenheid. Het leven van deze kinderen is compleet geruïneerd.”

DE KOMPANEN VAN DE BENDELEIDER WERDEN ALLEN VEROORDEELD TOT GEVANGENISSTRAFFEN VAN 5 TOT 18 JAAR. HET VONNIS WERD EERDER UITGESPROKEN, MAAR DE DETAILS ERVAN KWAMEN PAS EERDER DEZE WEEK NAAR BUITEN.