Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een Ace Ventura 3 film is in de maak, en wij kunnen niet wachten!

Word niet te opgewonden, want op dit moment is het niet meer dan een gerucht op internet … Maar er komt misschien een Ace Ventura 3. Vrolijk kerstfeest!

Volgens een cryptische tweet van de meestal betrouwbare Daniel Richtman, geeft Ace ons misschien een derde film.

En als dat niet genoeg vaag ‘bewijs’ voor je is, bekijk dan deze tweet van productiebedrijf Morgan Creek van Ace Ventura:

Goed genoeg voor mij.

Natuurlijk heeft de tweet een sterke reactie van fans van de originele films opgeroepen, met één persoon die post: “Als er een God is en hij van ons houdt, zal er een Ace Ventura 3 zijn met Jim Carrey.”

Een ander schreef: “Een onnodig vervolg op een film uit de jaren 90 …”

Zoals je je waarschijnlijk kunt voorstellen, eisen de meeste mensen dat als er een vervolg gebeurt, Carrey de rol opnieuw moet spelen – wat eerlijk genoeg is, bedoel ik, kun je je eigenlijk iemand anders voorstellen die de Pet Detective speelt?

Dus de tijd is rijp om Jim Carrey terug te zien als Ace Ventura?

Maar voordat we te enthousiast worden, vorig jaar gesproken, zei Jim Carrey: When Nature Calls-ster Tommy Davidson, die Tiny Warrior speelde, dat Carrey niet aan boord is met een derde film.

Hij vertelde US Weekly: “[Carrey] wil het nu niet doen. Maar Jim is een van dat soort artiesten die, weet je, hij doet wat hij voelt, hij doet waar hij in gelooft.

“Ik vroeg het hem. Ik zei hem: ‘Hé man, het zou leuk zijn in Jamaica.’ Hij zei: “Nee, die doe ik nu niet.”

De tijd zal het leren.. Laten we hopen dat er een derde Ace Ventura komt!