Search
Close this search box.

Echtpaar adopteert ongewild 5-jarig meisje – de eerste woordjes aan haar nieuwe mama zijn hartverwarmend

Dit echtpaar wilde al heel lang adopteren. Als ze uiteindelijk hun nieuwe geadopteerde dochtertje op het vliegveld ontmoeten, houd je het niet droog!

Audrey Shook ontmoette haar echtgenoot Brent op de middelbare school en sindsdien zijn ze altijd samen geweest. Ze had altijd geweten dat ze een kindje uit China wilde adopteren. Haar adoptiedroom begon toen ze een documentaire zag over kindertehuizen in China.

“Daarna wist ik in mijn hart dat, op een gegeven moment, ik moeder zou zijn van één van deze kinderen.”, vertelde Audrey aan TODAY.com.

Audrey en Brent trouwden toen ze 21 was en niet lang daarna raakte ze zwanger. Vandaag de dag heeft Audrey vijf biologische kinderen en hoe ouder ze werden, hoe meer ze voelde dat ze wilde adopteren.

Eerst dacht ze dat ze een tijdje pleegmoeder wilde zijn, maar toen ze een foto van Lucy zag, veranderde alles. Ze wisten meteen dat ze Lucy wilden adopteren.

“Mijn echtgenoot en ik begrepen dat we niet een maand voor haar konden zorgen en haar daarna terug sturen”, vertelde Audrey.

Niemand wil haar adopteren
Lucy heeft downsyndroom en dit zorgde ervoor dat het echtpaar nog meer bereid waren haar te adopteren. Ze verbleef al zes jaar in een weeshuis en was een van de kinderen die niemand wilde.

“Deze kinderen zijn ongewild, ze zijn kinderen die niemand wil en ze wachten hun hele leven om geadopteerd te worden”, zei Audrey.

Nadat alle benodigde papieren waren ingevuld, gingen ze naar het vliegveld in Houston om Lucy op te halen.

Haar aankomst is werkelijk hartverwarmend. Zodra Audrey het jonge meisje ziet, kan ze haar tranen niet in bedwang houden.

In het filmpje hieronder kan je zien hoe Audrey hurkte, Lucy’s handje nam en zei:

– Hallo, ik ben jou mama.

En Lucy antwoordde blij:

– Mama!

Hierna pakte Audrey Lucy op en het leek alsof ze elkaar nooit meer los zouden laten.

Dit prachtige moment is erg ontroerend, je krijgt er echt een brok in de keel van.

Bekijk hun fantastische eerste ontmoeting in de video onderaan, en deel het met jouw geliefden!


[fblike]