Zoek
Sluit dit zoekvak.

Duitse herder denkt dat de eigenaar haar heeft verlaten na 9 maanden uit elkaar – kijk nu naar hun reünie

Iedereen die ooit een hond voor een lange periode heeft moeten verlaten, kan getuigen van de totale vreugde die je voelt als je herenigd wordt.

Bovendien, zoals je wel weet, hebben honden nog minder controle over hun emoties dan mensen. Wanneer een hond een geliefde ziet waarvan hij dacht dat hij weg was, is hun opwinding voelbaar; hun genegenheid is aanstekelijk.

Het internet staat vol met geweldige video’s waarin mensen en hun huisdieren na lange perioden herenigd worden en we denken dat we een van de meest aanbiddelijke video’s hebben gevonden. Het gaat om Freyja de Duitse herder en haar eigenaar, een soldaat in het Amerikaanse leger. Ze dacht dat hij haar had verlaten, en toen zag Freyja haar favoriete persoon opnieuw. Het resultaat? Wel, het is zeker de moeite waard om te kijken …

Negen maanden is een lange tijd voor iedereen zonder iemand te zien waar ze echt om geven. Stel je nu voor dat je een hond bent die zoveel liefde te geven heeft aan een zeer selecte groep mensen.

Dat was het geval met Freyja, een Duitse herder die in bijna een jaar niet bij haar soldaten-papa was geweest. Gelukkig was er iemand bij de hand met een camera om vast te leggen op het moment dat ze hem weer zag.

De video begint met een soldaat die in zijn woonkamer zit. Na een tijdje is er een deur te horen die opengaat en wordt het getrappel van opgewonden voetjes hoorbaar.

Vanaf daar hoeft de soldaat alleen maar even te fluiten om Freyja op de bank te laten springen en recht op een knuffel af te stevenen die alles zegt. Er zijn in totaal drie honden, maar er is geen twijfel wie zichzelf als favoriet beschouwt. Freyja jammert, zeurt en doet haar best om haar opwinding te maskeren … en dat lukt niet, zoals je kan zien.

Het is duidelijk uit de video dat de band tussen deze soldaat en zijn hond sterk is. Iedereen met dezelfde soort emotionele connectie met een dier zal precies weten waar we het over hebben – er is gewoon niets anders zoals zo´n band.

Bekijk hieronder de hartverwarmende video:

[fblike]