Zoek
Sluit dit zoekvak.

Droombaan: drijvende bar in paradijs zoekt nieuwe bartender! Ga jij solliciteren?

We kennen allemaal dat zinkende gevoel dat hoort bij de wekker, wanneer je je realiseert dat je jezelf uit je warme bed moet slepen en naar kantoor moet gaan voor een nieuwe dag van de dagelijkse sleur.

Maar wat als jouw woon-werkverkeer geen 40 minuten met een volgepakte bus inhoudt, maar peddelend over kristalhelder water? Wat als je kantoor niet in een of andere steriele hoogbouw was, maar een afgezonderde zwevende bar in het Caribisch gebied?

Dat is het leven dat je zou kunnen leven – tijdelijk, tenminste – omdat Virgin Holidays iemand zoekt die de leiding overneemt in de Floyd’s Pelican bar in Jamaica.

“Zeg ‘hallo’ tegen Floyd! ‘ zegt de Virgin Holidays-website.

“Hij opende deze bar in 2001, en wij denken dat hij even een pauze nodig heeft!

“Dat is waar jij komt kijken – we zijn op zoek naar een barman om naar Jamaica te komen om de bar van Floyd een tijdje over te nemen.

“Je haalt glazen op, op een van de meest Instagrambare drinkplekken ter wereld, met inclusief vlucht en accommodatie van zeven nachten zul je genieten van een voorproefje (en een slokje) van het Caribisch gebied.

Er zijn enkele regels – maar maak je geen zorgen, er is niets wat je niet aan kunt.

‘Je moet bereid zijn om per boot of paddle-board te reizen, zelfs als het weer een beetje te mooi is om naar het werk te gaan.’ Ook moet je ‘graag met de lokale bevolking en toeristen praten en hen leren kennen onder het genot van een lokaal biertje.’ Ook moet je moet klaarstaan ​​om de muziek afspeellijst te beheren en om ervoor te zorgen dat ‘de gekoelde beats ten alle tijden worden afgespeeld’.

Af en toe moet je misschien ook een vis naar de inwonende pelikanen gooien.

Ten slotte moet de perfecte kandidaat kunnen multitasken. Waarom? Omdat het lastig kan zijn om bier uit te delen en natuurlijk het glinsterende turquoise water op prijs te stellen.

Voormalig supermodel Jodie Kidd zal helpen bij het beoordelen van de aanvragen.

“Dit is een ongelooflijke kans voor iedereen die de beste baan ter wereld wil combineren met een van de beste overzeese bestemmingen – en een lokale legende een welverdiende vakantie wil geven – dus waar wacht je nog op?”

Joe Thompson, Managing Director van Virgin Holidays, zei: “Wij denken dat het Caribisch gebied jouw speeltuin is – vol met plezier en schoonheid om te ontdekken, van het witte strandzand tot de levendige cultuur.

“Het is een kans om je echt onder te dompelen in de Jamaicaanse cultuur – een once in a lifetime ervaring.”

Als je denkt dat je uit het juiste hout gesneden bent voor het werk, solliciteer dan via de website van Virgin Holidays, waar je ook de volledige algemene voorwaarden kunt vinden.