Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dronken man slaat vrouw knockout buiten nachtclub – het internet kookt van woede

Het lijkt ongelooflijk dat er in de 21e eeuw nog steeds sprake is van seksistisch geweld. Helaas, maar in de wereld van vandaag, waar mobiele telefoons klaar staan ​​om alles vast te leggen, is het gemakkelijker dan ooit om een ​​voorbeeld te zijn van mensen die anderen willen intimideren en pijn doen.

Een van de grootste voordelen van sociale media is het vermogen om verhalen snel en efficiënt te verspreiden, waardoor de dagen waarin daders relatieve anonimiteit konden behouden ondanks hun misdaden, voorbij zijn.

In de onderstaande video, vastgelegd in Essex, Engeland, wordt een man gezien die een vrouw tegen de grond slaat buiten een nachtclub, waardoor ze knockout gaat. Het internet heeft, zoals verwacht, gereageerd met woede …

We weten allemaal dat alcohol een vaak verschrikkelijke uitwerking kan hebben, maar het kan nooit worden gebruikt om ongerechtvaardigde agressie te rechtvaardigen. Een nacht feesten en plezier mag nooit eindigen als iemand wordt mishandeld.

Maar dat was precies wat er gebeurde bij de ingang van de nachtclub Faces in Essex, Engeland, op zaterdagavond, toen een ruzie tussen een vrouw en een man resulteerde in een vechtpartij.

Volgens The Sun wierp Liam Holmes (20) twee stoten naar een 18-jarige vrouw, waarbij hij haar twee keer in het gezicht sloeg en resulteerde in het feit dat ze vijf minuten lang knockout op de vloer lag. Ze werd later naar het ziekenhuis gebracht, waar ze een hoofdscan onderging.

De afbeeldingen en video, gepubliceerd door de Britse pers op dinsdag, zijn duizenden keren gedeeld door mensen online. Het merendeel van het internet lijkt verbolgen door de daad van geweld en bekritiseert de man omdat hij zich zo gedroeg, ongeacht hoe hij is geprovoceerd.

Het slachtoffer in de video – die niet is genoemd – zei over het incident: “Deze gast was bezig de vrouwen buiten de club uit te schelden.¨

“Hij en een andere man dreven een groep meisjes in een hoek en zeiden dat ze hen zouden slaan.

“Ik vertelde hem dat hij fout zat en moest weglopen en een heer worden en hij sloeg me.

“Ik werd vijf minuten knock-out geslagen. Alles wat ik me herinner is dat er overal op de vloer bloed zat.

“Ik kreeg een hoofdscan in het ziekenhuis. Ik had snijwonden in mijn mond en blauwe plekken. ”

Je kunt de video hieronder zien. Waarschuwing * Bevat scènes die voor sommigen misschien verontrustend zijn.

https://youtu.be/W53caJLwOZ8

Holmes ‘moeder reageerde intussen door te suggereren dat hij mogelijk in de aanval was geprovoceerd. “Ze hebben de CCTV die in de club zat – met alles wat er gebeurde,” zei ze.

“Het is geen excuus wat hij heeft gedaan. Hij is geen onschuldige partij, maar hij werd geprovoceerd.

“Mensen zullen hem op de video beoordelen, maar hij is geen schurk. De clip online die laat zien dat hij het meisje raakt, laat hem er slecht uitzien, maar dat is maar een fractie van het echte verhaal.

“Hij zou dat niet zonder reden doen.”

Ik weet zeker dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat dergelijk gruwelijk gedrag geen plaats heeft in de samenleving, ongeacht de oorzaak van de provocatie.

Deel dit artikel om je steun te betuigen aan het meisje dat dapper een man confronteerde die duidelijk op geweld uit was.
[fblike]