Search
Close this search box.

Drie overvallers kregen al heel snel spijt toen ze bij deze alleenstaande moeder wouden inbreken.

Vrijdagavond probeerden 3 boeven in te breken in het huis van een alleenstaande moeder in Den Haag. Maar met één ding hadden ze geen rekening gehouden: Beppie is namelijk kickbokster.

Het was vrijdagavond toen er bij Beppie werd aangebeld. Ze kon door het venster niet zien wie het was en dacht dat het waarschijnlijk haar buurman was. Daarom opende ze de deur.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1054795481305171&set=a.233345923450135&type=3

Beppie besefte meteen dat ze een fout had gemaakt. Voor haar stonden drie mannen met bivakmutsen, gewapend met een mes. De boef die voor haar stond, zei dat hij naar binnen wilde. De moeder hield zich stevig vast aan de deurpost.

Aan AD.nl verklaarde Beppie wat er vervolgens gebeurde:

“Ik werd half naar buiten getrokken en besefte dat ik een klap moest incasseren. Daarna zou er een moment voor mij komen, wist ik, door mijn sport. Ik dacht: ‘Ik moet iets raken: kort en krachtig.’”

En ja hoor, dat is precies wat ze deed!

De moeder deelde een paar rake trappen uit, recht in het kruis en de milt van de man. Op zeker ogenblik kreeg een van de mannen geen lucht meer en sloegen ze op de vlucht. Beppie gooide snel de deur dicht en belde haar zus en moeder, die op hun beurt de politie inlichtten.

De politie kwam snel ter plaatse om met het sporenonderzoek te beginnen.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ VINDT DAT BEPPIE ZICH ZO GEWELDIG GEWEERD HEEFT! WE HOPEN DAT DE DADERS SNEL GEPAKT WORDEN VOORDAT ZE NIEUWE SLACHTOFFERS KUNNEN MAKEN.