Search
Close this search box.

Doodsbang meisje naar rechtbank om te getuigen tegen haar aanvaller

Kindermishandeling – en misbruik is een van de meest afschuwelijke misdaden in de wereld, zeker als het monster die kinderen mishandelt, een familielid blijkt te zijn.

Een thuis zou voor kinderen een veilige plaats moeten zijn, waar men weet dat ze beschermd worden en waar ze van hen houden.

Helaas is dat niet voor iedereen het geval.

De organisatie Bikers Against Child Abuse (BACA), Engels voor Motorrijders Tegen Kindermisbruik, werd opgericht in 1995.

De motards in deze groep beseffen dat ze ondanks hun zachte binnenkant, er ook gevaarlijk kunnen uitzien naar andere mensen toe.

“We zien er harde bende, en we zijn angstaanjagender dan hun daders. We zijn gevaarlijker dan demonen. En het werkt,” zegt lid van de bende, Tombstone aan de Britse krant The Daily Mail.

“Ze weten dat elk van ons met plezier een kogel zou opvangen voor hen.”

Een meisje, die in dit verhaal F.A. wordt genoemd, weet hoe dat voelt. Ze was 10 jaar toen haar stiefvader haar begon te misbruiken. Voor ze naar BACA doorverwezen werd was F.A. bang voor wat er zou gebeuren met haar indien hij haar zou aanraken.

BACA beveiligde haar huis dag en nacht zodat ze niet bang hoefde te zijn. Ze stonden buiten aan haar huis tot haar stiefvader gearresteerd werd.

Tijdens een ander geval, in 2014, vergezelden ze een 5-jarig meisje naar de rechtbank om haar te steunen.

Het idee is dat het kind kan focussen op de motorrijders terwijl ze getuigen, in de plaats van naar het monster te moeten kijken die hen heeft misbruikt, meldt News on 6.

Neem kijkje naar de video hieronder om meer te weten over BACA:

Deel als je ook vindt dat deze motorrijders alle lof verdienen voor hun fantastische werk!
[fblike]