Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dolfijn gedraagt zich apart en zwemt rondjes bij de bodem, dan ontdekken de duikers wat bijzonders

Deze twee duikers zagen een dolfijn die rondjes nabij de bodem aan het zwemmen was, toen ze aan het duiken waren. De dolfijn leek in eerste instantie nieuwsgierig, maar er bleek heel wat anders aan de hand te zijn.

De duikers realiseerde zich dit ook al snel. Ze zagen namelijk de buik van de dolfijn. Op dat moment hadden ze door wat er gaande was. De dolfijn was aan het bevallen!

Dankzij de mooie hedendaagse technologie, zoals onderwater camera’s, konden de duikers het bijzondere moment op beeld vastleggen. Het is natuurlijk niet een alledaagse gebeurtenis dat je een dolfijn die aan het bevallen is tegenkomt onderwater.

De duiker waren overweldigd door het bijzondere moment. Ze waren al helemaal verbaasd dat de dolfijn niet weg vluchtte voor hen en dat ze rond hen heen bleef zwemmen, zelfs toen ze aan het filmen waren en redelijk dichtbij kwamen.

De dolfijn leek er geen last van te hebben dat er erg dichtbij twee mensen zwommen en zodoende is de geboorte op film vastgelegd!

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een bijzondere video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

https://youtu.be/8M5cShzj9Ec

[fblike]