Zoek
Sluit dit zoekvak.

Doe een ui in je sok voordat je gaat slapen. Ontdek waarom dat goed voor je is!

Doe een ui in je sok voordat je gaat slapen

Bij een ui denken de meeste mensen toch vooral aan een spoedcursus huilen of aan lekker koken en dat is ook logisch, want we gebruiken uien vooral voor het eten. Maar wist je dat uien ook nog voor hele andere dingen goed zijn? Zo kun je zelfs effectief allerlei kwaaltjes bestrijden met uien.

De medische wetenschap stelt dat er meer dan 7.000 zenuwen in je voet zitten die met je hele lichaam in contact staan. De oplossing voor heel veel kwaaltjes blijk je gewoon in huis te hebben liggen en het mooie ervan is, het is 100 procent puur natuur. Hoe je die geneeskrachtige werking kunt benutten? Door ‘s nachts voordat je gaat slapen een ui in een sok te doen.

Het schijnt zelfs zo te zijn dat je sneller van een verkoudheid af kunt raken door een ui in je sok te doen. Uien helpen je om jezelf beter te voelen vanwege de geneeskrachtige werking die ze hebben. Uien staan er daarnaast om bekend dat ze geuren opnemen en ook dat ze de lucht verfrissen. Door er een in je sok te doen voordat je gaat slapen, worden er kiemen bacteriën opgenomen en wordt ook je bloed gereinigd. Het is wel belangrijk om vooral biologische en onbespoten uien te gebruiken hiervoor.

Dr. Lauren Feder, een homeopatische arts uit Los Angeles in de Verenigde Staten, heeft de ui inderdaad een geneeskrachtige werking. Het zou zelfs al helpen om een doorgesneden ui op je nachtkastje te leggen als je gaat slapen. Een ui in je sok is mogelijk onder andere goed tegen blaasinfecties, oorpijn en pijn aan je tanden. Met name in China is het gebruik van een ui in je sok ‘s nachts tegen allerlei kwaaltjes erg populair.

Dus onthou, ook een ui hoort erbij! Vond je dit artikel interessant? Vergeet het dan niet te delen met al je vrienden, familie en kennissen!