Search
Close this search box.

Dochter zoekt geheim contact met vreemden online – dan krijgt moeder een shock als er op de deur wordt geklopt

Dit is het waargebeurde verhaal over een 16-jarig meisje met een hart van goud. Na het zien van haar moeder’s dagelijkse strijd om voor haar gezin te zorgen, besloot ze iets te doen.

Maar ze had nooit kunnen dromen dat het zo zou uitpakken.

De 16-jarige Maiya James woont met haar moeder en zus in Philadelphia, Pennsylvania (Verenigde Staten). Haar zus, Mariah, is gehandicapt en heeft 24 uur per dag zorg nodig. Maiya’s moeder is alleenstaand en zorgt zo goed als ze kan voor haar kinderen. Ze zorgt voor het eten, de kleding en bovenal voor een warm thuis.

Daarbij komt dat ze Mariah regelmatig naar het ziekenhuis begeleidt voor medische controles.

Maar op een dag had de familie pech: de auto ging kapot.

Maiya’s moeder kon niet langer met Mariah naar het ziekenhuis, en tot overmaat van ramp had ze geen geld om de auto te laten maken.

Toen besloot Maiya om haar moeder te helpen. Ze zocht online naar autoherstellers en vond er één dicht bij huis. Ze wist dat haar moeder geen geld had, dus schreef ze de zaak een brief met haar verhaal.

Toen het personeel van Dani’s Auto Maiya’s brief las, waren ze geraakt. Joe en Dani Levi besloten om de familie te helpen, ook al zouden ze er geen geld voor krijgen.

Maiya’s familie

De twee garagehouders stonden aan de deur bij Maiya’s familie met verrassend nieuws.

Maiya was dolgelukkig dat ze haar brief hadden gelezen. Maar het werd al snel duidelijk dat Joe en Dani geen plannen hadden om de auto te repareren.

In plaats daarvan, gaven ze de familie een splinternieuw busje!

Maiya’s moeder barstte in tranen uit toen ze zich realiseerde wat er aan de hand was. Kijk naar haar reactie in deze hartverwarmende video:

https://www.facebook.com/fox29philadelphia/videos/10154625478953855/

Joe en Dani laten echt zien waartoe de mensheid in staat is. Ze hadden de kans om dit gezin te helpen en deden dat ook – zonder betaald te krijgen. Als iedereen zo ruimhartig was als deze twee, dan zou de wereld een vele fijnere plek zijn.

Deel dit verhaal als het jou ook raakte.
[fblike]