Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dochter verwondt zichzelf op de glijbaan – moeder waarschuwt andere ouders voor dit gevaar

Amy Smith en haar twee jaar oude dochtertje, Demi-Mai, hadden gewoon zin in een leuke middag in Kitson Park in Torquay, Engeland.

Maar hun plezier werd al snel een nachtmerrie toen kleine Demi-Mai zich verwondde aan gebroken glas op de glijbaan. Amy denkt dat iemand het glas daar expres heeft neergelegd. Nu waarschuwt ze andere ouders voor dit gevaar.

Demi-Mai en haar moeder gaan vaak naar Kitson park en het kleine meisje had net geleerd hoe ze met het touw naar de start van de glijbaan kon komen. Moeder Amy was zo trots op haar dochtertje, ze moedigde haar peuter dan ook enthousiast aan als ze omhoog klom en weer triomfantelijk naar beneden gleed. Maar dan, ineens, gebeurde het ergste wat je als ouder kan overkomen. Demi-Mai gleed over een gebroken glazen fles en het bloed sijpelde al snel langs haar benen.

Amy bracht haar dochter direct naar het ziekenhuis, waar de wonden van Demi-Mai werden schoongemaakt. Gelukkig had het kleine meisje geen hechtingen nodig, alleen wat tijd om de wonden te laten helen. Amy belde naar de opzichters van de speeltuin om te zorgen dat het werd schoon gemaakt voordat iemand anders zich kon bezeren.
“Ik ben heel boos dat iemand zoiets doet in een speeltuin” vertelde Amy tegen de Mirror.

Amy denkt dat iemand de glazen fles expres op de glijbaan heeft gelegd. Ze praat met media over het incident en onderstreept het belang dat ouders goed opletten als ze hun kinderen in speeltuinen laten spelen.
“Ik hoop dat door wat is gebeurd onder de aandacht te brengen, te voorkomen dat andere kinderen gewond raken” aldus Amy in de Mirror.

Ik kan echt niet begrijpen wat iemand die expres glas breekt in een speeltuin denkt. En zelfs als het een ongeluk was, zouden mensen die per ongeluk een fles breken het meteen op moeten ruimen. Het is gewoon eens tukje respect voor elkaar, maar zeker op plekken waar kinderen spelen.

Deel Amy haar waarschuwing zodat andere kinderen niet aan dergelijk gevaar bloot worden gesteld!
[fblike]