Search
Close this search box.

Dit teefje wordt herenigd met haar twaalf puppy’s, nadat ze maanden lang van elkaar gescheiden waren

Een teefje genaamd Bess beviel van een nestje van maar liefst twaalf puppy’s. Dit deed de viervoeter met de hulp van Tracey Stewart en haar man, de twee assisteerde de viervoeter tijdens de geboorte.

Logischerwijze vertrokken de puppy’s naar nieuwe gezinnen, toen ze eenmaal oud en sterk genoeg waren om zelfstandig te kunnen leven. Dat betekent dus dat de puppy’s worden gescheiden van de moeder. In veel gevallen zien ze elkaar dan nooit meer terug, maar bij dit nest was het anders!

Er werd namelijk een verjaardag georganiseerd voor de moeder hond. Een perfect moment om de pups en hun moeder even te laten herenigen. We weten niet veel van het leven van Bess, voordat ze werd gevonden. Het teefje werd zwanger gevonden door Tracey en haar man.

Na de bevalling, hadden de twee hun best gedaan om een liefdevol thuis te vinden voor elk van de puppy’s. Met succes, elk van de pups kwam terecht bij een fijn gezin. De honden waren tevreden in hun nieuwe gezinnen.

10 maanden nadat het nestje was geboren werden de honden met elkaar herenigd. Ze verzamelde voor de verjaardag van Bess. Burrdie, Ginny, Gracie, Osa, Louis, Drake, Rupert, Ranger, Seven, Sandy en twee Ruby’s waren aanwezig voor hun verjaardagsfeestje met hun moeder Bess.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een leuke video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!
[fblike]