Search
Close this search box.

Dit meisje werd zwanger toen ze 13 jaar was – drie jaar later vertelt ze haar verhaal

Deze jonge moeder genaamd Kayleigh Snaith, nu 16 jaar oud, heeft jaren te maken gehad met wrede opmerkingen van omgeving die zeiden dat ze nooit iets zou bereiken in haar leven – met klasgenoten die haar ‘walgelijk’ noemden en haar leven trachten te verpesten, zo schrijft de Mirror.

Kayleigh Snaith, nu 16, heeft te maken gehad met wrede opmerkingen van vreemden en klasgenoten die haar vertelden dat ze haar leven had verpest, en er nooit zou in slagen haar school af te maken.

Maar de tienermoeder heeft haar pesters nu het tegendeel bewezen en heeft onlangs haar schooldiploma behaald. Om iedereen te tonen dat ze sterker is geworden nadat ze op een jonge leeftijd moeder is geworden, koos ze ervoor om haar 3-jarige dochter te betrekken in haar schoolbal.

Kayleigh, die vanaf september muziek gaat studeren op de universiteit, kon zich geen betere manier voorstellen om de laatste schooldag te vieren dan met haar dochter te pronken.

De peuter was echter niet toegelaten om het feest met haar moeder bij te wonen, daarom kocht Kayleigh Harley een prachtige witte kanten jurk en maakten ze samen enkele foto’s voor ze naar het bal vertrok.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2142663152625130&set=a.1407031579521628.1073741827.100006443978809&type=3

Kayleigh vertelde het volgende tegen de Mirror: “Ik wilde dat iedereen zag dat Harley op de eerste plaats komt. Niets is belangrijker voor mij, het gaat over mij en Harley. Ik wilde dat ze zich zo mooi en geliefd voelde als ik op mijn schoolbal.”

De jonge moeder geeft echter ook toe dat het niet gemakkelijk voor haar is geweest.

“Toen Harley een pasgeboren baby was, zou ik de hele nacht bij haar zijn, soms twee of drie uur als ze niet in slaap wou vallen, en daarna moest ik nog naar school gaan.”

Hoewel het zwaar geweest is voor haar, zegt Kayleigh dat Harley haar een beter en gelukkiger persoon heeft gemaakt en hoopt dat het delen van haar ervaring voor meer acceptatie zal zorgen met betrekking tot jonge moeders in onze samenleving.

We wensen de jonge moeder en haar dochter alvast alle geluk in de wereld toe! We zijn er zeker van dat ze een geweldige moeder is en zal zijn voor haar prachtige dochter! Deel dit artikel met je vrienden en familie als je hier ook mee akkoord gaat!
[fblike]