Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dit meisje van 12 jaar sterft terwijl wou voorkomen dat haar hond werd aangereden. Zaterdag worden ze begraven.

Al van jongs af aan horen we dat onze ouders zeggen ‘wees voorzichtig’ – en dit geldt zeker als het gaat om het verkeer.

Voor een langere tijd dan ik nodig vond, hield een volwassene mijn hand elke keer vast als ik de weg overstak. Het maakte niet uit of de weg druk of helemaal leeg was. Bovendien was fietsen op mijn fiets of spelen in de buurt van een weg met verkeer volledig verboden.

Toen het tijd was om alleen naar school te gaan, had ik geleerd om altijd – altijd – te stoppen en beide kanten op te kijken voordat ik de weg overstak.

In die tijd was ik ervan overtuigd dat alles overdreven was. Vandaag de dag, als volwassene, begrijp ik het. Omdat een ​​fractie van een seconde vol onoplettendheid genoeg is om een leven te doen verliezen.

Tragisch genoeg is dit precies wat er gebeurde met de 12-jarige Jennarae Goodbar uit Rockbridge County, Virginia, VS.

Jennarae was dol op honden en ondanks haar jonge leeftijd was ze erin geslaagd om voor haar eigen hond Cash te zorgen. Jennarae en Cash waren beste vrienden en ze was buitengewoon verantwoordelijk wat betreft het verzorgen en trainen van Cash.

Op een dag, toen Jennarae met Cash op de oprijlaan van het gezin zat, rende hij plotseling weg. Het is nog steeds onduidelijk waarom de hond wegrende, maar hij werd waarschijnlijk ergens door afgeleid. Cash rende weg met een razende snelheid – de weg op.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1523315181103445&set=a.113012915467019&type=3

Rende recht de weg op
Jennarae stond onmiddellijk op. Het gezin woonde in de buurt van een grote weg en dat is de richting waarin Cash liep.

Hij rende de weg op, met Jennarae vlak achter zich. Ze zou alles doen om haar geliefde hond te beschermen. Maar helaas, datgene gebeurde wat nooit zou moeten gebeuren. Zowel Cash als Jennarae werden geraakt door een auto en stierven.

Er wordt een onderzoek uitgevoerd om de precieze details van het verkeersongeval te begrijpen, maar wat het ook onthult, Jennarae’s familie zal haar of Cash nooit terugkrijgen.

Op zaterdag worden Jennarae en Cash samen begraven. Wat er gebeurde is gewoon tragisch en Jennarae’s familie zal nooit meer hetzelfde zijn. Maar ze weten dat Jennarae niet alleen zal zijn als ze wordt begraven.

Een inzamelingsactie is opgestart in Jennarae’s naam om geld te verzamelen voor de begrafenis, met een doelwit van $10.000. In slechts één dag was meer dan $15.000 verzameld door vrienden, familie en vreemden.

https://www.facebook.com/ABC13News/posts/10156094511337428

Onze gedachten zijn bij Jennarae’s familie in deze moeilijke tijd.

Hoewel niets hen hun dochter terug kan geven, kan het een klein beetje geruststellend zijn om te weten dat ze nu voor altijd is met de hond van wie ze zo veel hield.

Deel dit artikel met je vrienden op Facebook om Jennarae en Cash te herdenken, twee engelen die de aarde veel te vroeg verlieten.