Search
Close this search box.

Dit is een prachtige reusachtige poes genaamd Lotus – ze verovert het hele internet.

De Maine Coon is een van de grootste rassen van huiskatten en tevens een van de oudste rassen in Noord-Amerika.

Oorspronkelijk afkomstig uit de Amerikaanse staat Maine, is het tevens de officiële kat van de staat. Zijn verschijning is magisch en je gelooft nauwelijks of ze echt zijn, gezien hun enorme grootte.

Vele kattenliefhebbers zijn stapelgek op Lotus, een bijzondere Maine Coon poes die onlangs het hele internet heeft veroverd.

https://www.instagram.com/p/BrIfXA5Hxr2/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Een volledig volgroeide Maine Coon kan tot 9 kg wegen voor een mannetje en tot 6 kg voor een vrouwtje. En in lengte kunnen ze tot maar liefst 91 centimeter lang worden! Qua karakter zijn het bovendien zeer lieve katten die veel affectie tonen. Daarnaast zijn ze ook uitstekende muizenvangers.

https://www.instagram.com/p/Bpby9v3A8JI/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Deze kattensoort is zeer sociaal maar tevens ook zelfstandig, het zijn dus geen typische schootkatten. Desalniettemin vertoeven ze graag in de buurt van hun baasje.

https://www.instagram.com/p/BqLGoC-gXcw/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Lotus is een absoluut geweldige poes! Haar baasje wilde kost wat kost enkele foto’s delen van haar prachtige huisgenoot, dus maakte ze een Instagramaccount aan waar ze schitterende foto’s op deelt.

https://www.instagram.com/p/Bpd8l0hgidu/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

En het is blijkbaar niet alleen haar baasje die dol is op Lotus de reuzenpoes, ook meer dan 150.000 volgers zijn dol op deze gigantische haarbal. Zie haar eens!

https://www.instagram.com/p/Bpz68ESAGNa/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Lotus haar foto’s tonen aan wat voor een bijzondere en unieke kat dit is. Haar baasje beleeft alvast heel wat plezier ermee!

https://www.instagram.com/p/BnMl_nkFqUy/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Ze staan bekend als ‘vriendelijke reuzen’ binnen de kattenwereld. Hun oren lijken wat op die van de lynx en het haar op hun kop is te vergelijken met dat van leeuwen. Niets aan het karakter van deze poezen is negatief.

https://www.instagram.com/p/BoTMWxCn5wn/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Echte schoonheden zijn het. Onmogelijk om niet naar te staren.

https://www.instagram.com/p/Bp3yoWag_-H/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Ik kan wel de hele dag kijken naar foto’s van deze ongelofelijke poes. Deel dit met al je kattenvrienden en fleur hun dag op met Lotus de Maine Coon kat!