Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dit is echt briljant! Hij plakt een watje met tape vast in zijn oor. Lees hier waarom.

Dit kan voor jou de oplossing zijn!

Veel mensen voeren de raarste dingen uit om ergens vanaf te komen, maar soms werkt het wel. Ook hebben wij wat gekke tipjes voor jou op een rijtje gezet. Deze zullen misschien wel wat voor jou kunnen betekenen.

Met dit eenvoudig product heb je echt oneindig veel nuttige mogelijkheden. We hebben het hier over VapoRub.

Smeer een beetje achter je oor en weg zijn alle insecten. Ideaal voor in de zomer! Insecten hebben namelijk een hekel aan de geur eucalyptus. Niet alleen insecten zijn er geen fan van maar ook honden en katten haten het. Breng wat aan op de plaatsen in huis waar je hond vaak plast en hij zal het niet meer doen, net als je kat die geen kattenkwaad meer zal uithalen op die plekken in je huis.

Het werkt niet alleen tegen dieren, VapoRub heeft nog veel meer gezondheidsvoordelen.

Bepaalde vrouwen die last hebben van striemen gebruiken dit product ook, het helpt de striemen te genezen. Heb je last van migraine of nekpijn, smeer dan een beetje op je slaap of in je nek. De pijn wordt verzacht en het helpt je spieren te ontspannen. Voor het slapengaan helpt het je dus ook om sneller tot rust te komen.

Spierpijn kan dus ook op deze manier verholpen worden. Bij erge hoofdpijn kan er een watje met wat VapoRub in je oor geplaatst worden en plak er wat kleefband overheen. Dit helpt bij de genezing.

Bij puistjes kan er een klein puntje aangebracht worden zodat de puist uitdroogt. Ook bij verkoudheid is VapoRub goed te gebruiken. Je voeten zijn de beste plek om medicijnen te absorberen. Smeer bij een verkoudheid dus wat onder je voeten, sokjes aan en het zal niet in je bed terecht komen. Ook helpt dit tegen hoesten. Zin in een stoombadje? Doe dan wat VapoRub in een bak met heet water, handdoek over je hoofd en stomen maar! Schimmel en/ of kalknagels kunnen bestreden worden door wat aan te brengen voor het slapengaan.

Ideale tips, vind je ook niet?