Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dit is alles wat je moet weten over prinses Alexia.

De prinsessen Amalia, Alexia en Ariane hebben compleet verschillende karakters. Dat blijkt niet alleen uit hun hobby’s, maar ook uit de social media.

https://www.instagram.com/p/Brsb5bXnoMk/

De modequeen van de drie is ongetwijfeld de 13-jarige Alexia. De prinses heeft volgens Story onder verschillende schuilnamen diverse Instagramaccounts waarop ze haar outfits etaleert. Hoewel sommige van deze accounts gewoon openbaar zijn, zijn ze niet gemakkelijk te vinden. Privé draagt ze veel hippere kleren dan waarmee we haar in het openbaar zien.

Alexia heeft veel gevoel voor humor, want ze heeft er de grootste lol in om onder haar pseudoniemen reacties te posten op valse Alexia-accounts. Het meisje is een vurige fan van Kensington en van realityster Koen Kardas-hian.

Verder is Alexia ook heel sportief. Ze rijdt paard en doet mee aan zwemwedstrijden onder de naam ‘Alexia Marcela’. Ze danst graag en doet ook aan hockey. Alexia loopt school aan het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag, waar ze in het tweede klasje zit.

Wist je overigens dat Alexia erg goed kan zingen en zichzelf begeleidt op de gitaar?

Alexia lijkt overigens de echte Latina van de drie te zijn. Ze erfde niet alleen de looks van haar moeder maar ook het Zuid-Amerikaanse temperament. Dat neemt niet weg dat ze soms overkomt als een beetje schuchter en introvert. Volgens haar ouders heeft ze echter heel heftige emoties – dat had ze al als baby.