Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dieven proberen benzine uit een bus te stelen, alleen zat de slang in de verkeerde plek. De toilet afvoer.

Dieven probeerden benzine te halen van een touringcar, alleen maakten ze een vergissinkje en plaatsten de slang op de verkeerde plek: de toilet afvoer.

Het stelen van benzine, naast het feit dat het uiteraard illegaal is, is niet ongevaarlijk. Toch weerhoudt dat sommige mensen er niet van om het te proberen.

Een paar dieven in Australië probeerden benzine uit een touringcar te stelen, het resultaat leverde echter een compleet andere vloeistof op, aldus The West Australian.

De diefstal vond een tijdje geleden plaats in Laverton, Australië. Het werd een onvergetelijke nacht voor de dieven.

Stel je voor: je probeert benzine uit een touringcar te stelen. Samen met een handlanger heb je de diefstal gepland. De spullen staan klaar, een slang en jerrycans. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is aan de slang te zuigen zodat de vloeistof naar buiten komt.

Een klein detail ging echter niet zoals gepland. Bij een personenauto zou het onmogelijk zijn om verkeerd te doen. De brandstoftank zit waar hij zou moeten zijn. Een bus daarentegen, heeft meer dan één opening waar een slang in kan…

Deze briljante dieven kregen het voor elkaar om de slang op de afvoer van het toilet te plaatsen.

De politie deed onderzoek naar de diefstal, welke snel de krantenkoppen haalde. Een van de agenten vertelde:

„We kunnen aannemen dat ze erg snel zijn gevlucht, met een behoorlijke bittere nasmaak in de mond.”

Het onderzoek duurde een tijdje en de politieagenten wilden graag de verantwoordelijken vinden. De gestolen buit daarentegen had geen enkele prioriteit. De politie vermoedt sterk dat dit de laatste keer is dat de dieven benzine proberen te stelen.

Het lijkt erop dat deze dieven hun lesje hebben geleerd. We zijn het helemaal met de politie eens dat het onwaarschijnlijk lijkt dat ze ooit nog weer benzine proberen te stelen.