Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dieven proberen benzine uit bus te zuigen, om er vervolgens achter te komen dat het de riolering is

Er kunnen heel veel mensen zijn die twijfelen aan het bestaan ​​van karma, maar het is moeilijk om je niet af te vragen wanneer je dit soort verhalen hoort.

Het overhevelen van gas uit het voertuig van iemand anders is een misdaad die al zolang aan de gang is zolang mensen gashouders hebben gehad, en het is nu net zo vervelend als toen.

Dat is de reden waarom mensen een speciaal soort voldoening zullen halen uit het incident in kwestie, waar een groep dieven wat gas probeerde te stelen in Australië.

Ons verhaal begint met dieven die dachten dat het een goed idee was om midden in de nacht gas uit een tourbus te halen. Alles leek te gaan plannen voor onze bende kanselaars, tot het moment dat het fout ging … erg fout, volgens de Britse krant de Daily Mail.

Ze slaagden erin de slang erin te krijgen en begonnen te zuigen om het gas naar buiten te brengen, maar realiseerden zich te laat dat ze hun hevelpijp op de verkeerde plaats hadden geplaatst.

In plaats van gas uit de bus te zuigen, begonnen ze het proces van overhevelen rechtstreeks uit de riooltank.

Ja, dat heb je goed gelezen.

Volgens rapporten vertelde Laverton Police Senator Sgt Heath Soutar aan The West Australian:

“We kunnen afleiden dat ze [een] zeer overhaaste beslissing hebben gemaakt, met een ietwat bittere smaak in hun mond.”

Er zijn nog geen verdachten gearresteerd, maar het is veilig om te zeggen dat hun straf er een is die ze niet snel zullen vergeten.