Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dierenmishandelaar schiet op kat Tusse met luchtbuks – 10 keer

Kat Tusse keerde uiteindelijk terug naar huis na een week vermist te zijn. Hij strompelde naar voren, zijn hoofd gebogen. Toen zijn familie naar hem keek, realiseerden ze zich dat hij ernstig gewond was geraakt, volgens de Sundsvalls Tidning, een plaatselijke krant in Zweden waar het incident plaatsvond.

Iemand had Tusse met een luchtbuks in zijn hoofd geschoten – tien keer.

Toen ik dit las, kookte mijn bloed.

De familie van Tusse bezat hem anderhalf jaar. Hij was gewend om de tuin van het gezin in te gaan, maar ging meestal na hoogstens één dag weer naar binnen.

Maar deze keer kwam Tusse niet thuis. Dagen gingen voorbij en uiteindelijk meldde de familie hem als vermist. Helaas leverde hun zoektocht geen resultaten op.

Hij was meer dan een week weggeweest toen hij op een ochtend plotseling thuiskwam. Eén blik op Tusse en zijn familie wist meteen dat er iets mis was.

“Het was duidelijk dat hij op de een of andere manier gewond was geraakt,” vertelde moeder Jennie Norlén aan de lokale pers. “Zijn hoofd hing gebogen. Hij liep niet recht en strompelde een beetje. ”

De familie reed Tusse naar een dierenziekenhuis, waar ontdekt werd dat hij met een luchtgeweer of luchtpistool was beschoten. Tienmaal.

Niets kon Tusse redden. Hij werd ingeslapen.

“Dit was een enorme schok voor ons en heel moeilijk voor het hele gezin”, zegt Jennie.

Het is onduidelijk hoe Tusse gewond is geraakt. De schoten waren gecentreerd rond zijn hoofd en nek. Aangezien katten bekend staan ​​om te vluchten als ze harde geluiden horen en er zeker op worden geschoten, is er slechts één trieste conclusie die kan worden bereikt – Tusse werd vastgehouden terwijl hij werd neergeschoten.

Ik huiver gewoon als ik nadenk over wat er met de arme Tusse is gebeurd! Help ons alstublieft dit artikel te delen, zodat meer mensen zich bewust kunnen zijn van het trieste feit dat er wreedheid bestaat en dat we waakzaam moeten zijn met onze huisdieren!

Rust zacht zoete Tusse.
[fblike]