Zoek
Sluit dit zoekvak.

Diepbedroefde geit weigert 6 dagen lang te eten. Dan ontdekken de redders waarom hij zo depressief is.

Toen Mr. G in de Animal Place’s Rescue Ranch in Grass Valley in California arriveerde, was hij een wrak. De arme geit weigerde te eten, kon niet opgevrolijkt worden en lag gewoon in een hoekje van de stal met z’n hoofd naar beneden.

Zelfs speciale snoepjes wilden niet lukken. Hij gaf geen krimp en weigerde om iets te eten. Zes dagen lang verloor hij zijn eetlust.

Het leek erop dat hij het leven had opgegeven. De reddingswerkers waren erg bezorgd. Ze wisten dat ze iets moesten doen.

Ze konden gezondheidsproblemen uitsluiten, dus deden ze een beetje research en ontdekten dat Mr. G gescheiden werd van zijn beste vriend met wie hij tien jaar samenwoonde. Hij was duidelijk overmand door verdriet door het verlies van zijn beste vriend, een ezeltje genaamd Jellybean.

De twee werden gered uit miserabele omstandigheden en vertrouwden op elkaar voor steun. Ze brachten 10 jaar lang samen door in een vuile, veel te kleine afspanning, zonder schaduw of beschutting en met nauwelijks voedsel en water. Maar nu waren ze kilometers van elkaar verwijderd.

Dus besloten de vrijwilligers om Jellybean op te sporen. Ze vonden de ezel en na een trip van 14 uur konden ze de beste vrienden met elkaar herenigen. Het was meteen duidelijk dat ze elkaar erg hard gemist hadden.

Toen Jellybean in de stal van Mr. G werd binnengebracht, kon het kleine geitje het niet geloven! Maar na een beetje snuffelen, wist Mr. G dat zijn beste vriend definitief terug in zijn leven was.

Plotseling begon Mr. G weer te eten. Hij begon niet alleen te eten, hij at zelfs uit de voederbak van het ezeltje.

Vandaag zijn ze weer onafscheidelijk en mensen wereldwijd zijn verbaasd over de hechte vriendschap tussen 2 zo’n verschillende dieren!


[fblike]