Search
Close this search box.

Deze zwarte kat is de uil aan het besluipen, wat er vervolgens gebeurde verwacht je echt niet!

Al meerdere keren hebben we leuke verhalen geschreven over bijzondere vriendschappen tussen dierensoorten die je totaal niet zou verwachten. Het is natuurlijk keer op keer bijzonder om te zien dat twee diersoorten die je normaal nooit samen zou verbeelden, beste maatjes worden.

Er zijn talloze voorbeelden: honden die vrienden worden met apen, olifanten of zelfs dolfijnen. Of een konijn dat maatjes wordt met een vogel. Vandaag hebben we wel een heel bijzondere vriendschap om aan je te laten zien.

Het is namelijk een vriendschap tussen een kat en een vogel. Dit is ronduit bewonderenswaardig te noemen. Vooral als je onthoudt dat katten jaarlijks miljoenen volgens doden, wanneer ze er op jagen.

In de onderstaande video zie je vriendschap tussen een kat en een vogel, een uil om precies te zijn. De kat Fum en de uil Gerba zijn beste maatjes. De twee dieren wonen in het prachtige pittoreske Andalusië in Spanje en zijn al erg lang vrienden. Het bewijst maar eens dat de natuur constant voor verrassingen zorgt.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een mooie video vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!
[fblike]