Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deze wraak van een vrouw als haar echtgenoot haar verlaat voor een jongere vrouw is briljant

Dit is een slim verhaal over wraak. Het gaat over een vrouw wiens man haar verliet na 37 jaar getrouwd te zijn geweest. Hij had een verhouding met zijn veel jongere secretaresse en maakte de beslissing om van zijn vrouw te scheiden en in te trekken met zijn nieuwe liefde. Maar zijn vrouw zou het hem niet gemakkelijk maken om te vertrekken. Dit hilarische verhaal verdient het om gedeeld te worden 🙂

Na 37 jaar getrouwd te zijn, dumpte Ben plotseling zijn vrouw Anne en verliet haar voor zijn jongere secretaresse met wie hij een geheime affaire had gehad.

Zijn nieuwe vriendin eiste dat zij en Ben gingen samenwonen in het grote huis waar Ben eerder woonde met zijn vrouw. En dankzij zijn slimme advocaten slaagde Ben erin het huis bij de scheiding te krijgen. Hij gaf zijn ex-vrouw, Anne, slechts drie dagen om te verhuizen.

Op de eerste dag pakte ze al haar spullen in, in dozen.

De volgende dag belde ze een verhuisbedrijf dat langskwam en al haar spullen naar haar nieuwe huis verhuisden.

Op de derde dag ging ze voor de laatste keer zitten in de prachtige eetzaal van het huis, stak kaarsen aan, zette rustige muziek op de achtergrond aan en genoot van haar maaltijd.

Nadat ze klaar was met eten, ging ze naar elke kamer in het huis en stopte de overgebleven garnalen in de bodem van de gordijnen. Daarna ruimde ze de keuken voor de laatste keer op en verliet ze het huis waar ze 37 jaar van haar leven had doorgebracht.

Toen Ben met zijn nieuwe vriendin het huis betrok, was alles de eerste paar dagen perfect.

Maar langzaam begon er een onaangename geur door het huis te verspreiden. Ze probeerden alles: ze maakten alles schoon en wasten alles wat ze maar konden bedenken. Ze controleerden alle ventilatieopeningen om er zeker van te zijn dat er geen dode muizen waren en schrobden elk tapijt in huis. Ze installeerden ook overal luchtreinigers.

Een bedrijf dat gespecialiseerd was in het verwijderen van plagen kwam naar het huis en installeerde allerlei valstrikken om alle mogelijke insecten en plagen te doden. Maar niets werkte.

Na een tijdje stopten hun vrienden met bezoeken. Mensen weigerden in het huis te werken en de huishoudster stopte.

Uiteindelijk wisten ze de bron van de geur maar niet te ontdekken en besloten dat het beter was om te verhuizen. Er ging een maand voorbij en hoewel ze hun startprijs met meer dan 50% verlaagden, konden ze geen koper vinden voor hun stinkende huis. De geruchten over het stinkende huis verspreidden zich en zelfs de plaatselijke makelaars in onroerend goed weigerden het huis voor hen te verkopen. Ze moesten een grote hoeveelheid geld van de bank lenen om een ​​nieuw huis te kopen.

Na een tijdje belde Ben zijn ex-vrouw Anne om te vragen hoe alles was. Hij vertelde haar over het stinkende en rotte huis. Ze luisterde beleefd naar wat hij zei en vertelde hem toen dat ze haar oude huis echt miste en dat ze het huis graag zou terug kopen.

Ben wist dat zijn ex-vrouw niet wist hoe erg de geur was, en hij stemde ermee in om het huis aan haar te verkopen voor een tiende van wat het huis ooit waard was, maar alleen als ze bereid was de papieren die dag te ondertekenen. Ze accepteerde onmiddellijk.

Een week later stonden Ben en zijn jonge vriendin opgewekt voor hun oude huis terwijl het verhuisbedrijf alle spullen uit het huis haalde om naar hun nieuwe huis te verhuizen. Ze hadden geluk dat ze uiteindelijk van het stinkende huis af waren en Ben was erg blij dat hij zijn ex-vrouw weer had kunnen bedriegen.

De laatste dingen die uit het huis werden gehaald waren de gordijnen.

Deel dit verhaal als je denkt dat deze vrouw slim was!
[fblike]