Search
Close this search box.

Deze vrachtwagenchauffeur stopt om een verdwaalde hond te helpen, maar dan waarschuwt een geluid voor groter gevaar.

Sleepwagenchauffeur Marty Hall Junior reed langs de stille wegen van de bergen van Mariposa County in Californië, toen hij iets ongewoons zag dat hem dwong op een onverharde weg te stoppen.

Toen hij dichterbij kwam, vertraagde hij en ontdekte hij een hond die heel stil op het midden van de weg stond.

Eerst dacht hij dat het misschien was ontsnapt. Maar toen het zich op een vreemde manier begon te gedragen, wist hij dat er meer met deze hond was dan hij eerst dacht.

Vanwege de riem van de hond die langs de weg sleepte, werd Marty erg achterdochtig en ging naar hem toe.

Hij stak wat te eten uit, in een poging de hond te laten bewegen, maar dit lieve dier leek aan de grond te zijn vastgelijmd. De hond had geen interesse in Marty of het eten.

Marty ging toen terug naar zijn voertuig en zette de motor af.

Dat is toen hij het hoorde – een geluid dat van achter de hond vandaan kwam.

Toen Marty de hond zag lopen in de richting van het geluid, volgde hij hem. Het duurde niet lang voordat hij zich realiseerde wat het lawaai maakte. Het was de eigenaar van de hond.

De oudere man, Paul, was in een greppel gevallen en was gewond. Hij had er sinds vijf uur ’s morgens gelegen en het was bijna middag.

Een andere hond lag aan de zijde van de gekwetste man en liet Marty niet dicht bij hem komen. De gewonde man zei tegen Marty dat hij maar een kilometer verderop woonde.

Marty ging naar het huis van Paul in de buurt om zijn vrouw te waarschuwen en om een ​​ambulance te bellen. Wat een geluk dat Marty voorbij reed!

Ontdek het volledige verhaal in de onderstaande video.

https://www.facebook.com/wjlatv/videos/2287015018006164/