Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deze voorstelling van Abba maakt de jury extatisch – ze slaan allemaal op hun knoppen

Abba heeft een geweldige impact op de muziekwereld. Het is dan ook geen toeval dat de liedjes van de legendarische groep decennialang overal ter wereld populair zijn gebleven. Ook vandaag nog brengen artiesten van overal ter wereld op hun eigen manier de liedjes van de Zweedse popgroep.

In onze eigen Nederlandse versie van The Voice, bijvoorbeeld, werd de kracht van Abba op de proef gesteld. Baggio wandelt het podium op met een ongelofelijke energie en prachtig talent. Geen wonder dat de jury als waanzinnigen op hun knoppen drukt.

Ja zeker, Baggio heeft slechts 9 minuten nodig voor alle drie de juryleden overtuigd zijn. De getalenteerde jongeman heeft duidelijk iets speciaal, en maakte zeker de juiste liedjeskeuze.

Vandaag werd de video al meer dan een miljoen keer bekeken! En ik begrijp alvast waarom. Zien hoe deze jongeman een nummer van Abba zingt is ronduit fenomenaal! Kijk, en vooral, luister zelf naar de video hieronder en je zal snel zien waarom Abba en Baggio een prachtige connectie hebben.

https://youtu.be/gbyXXnw3iR

Druk op DEEL als je ook van Abba houdt en vindt dat meer mensen deze geweldige voorstelling zouden moeten zien!
[fblike]