Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deze smeerlap werd gearresteerd nadat hij betrapt werd hoe hij een kat van de buren aan het aanranden was.

Waarschuwing: Dit artikel bevat gevoelige inhoud die op sommige lezers schokkend zou kunnen overkomen.

Een ziekelijke man werd door de politie gearresteerd en wordt vervolgd voor bestialiteit nadat hij betrapt werd hoe hij poedelnaakt seksuele handelingen stelde met de kat van zijn buren.

De “Reactie Eenheid Zuid-Afrika” kreeg een noodoproep van een vrouw die zei dat ze haar kat in shock hoorde krijsen en op onderzoek ging.

Ze zegt dat ze de kreten volgde tot op een naastgelegen domein en het huis binnen ging. Daar trof ze de man aan die poedelnaakt haar kat aan het aanranden was. De vrouw riep meteen om te stoppen, maar dat weigerde de perverse man.

Een team van de reactie-eenheid haastte zich ter plaatse in Buffelsdrai in de KwaZulu provincie en vonden de man ongekleed en merkten zijn broek onder de kattenharen in de buurt op.

Een woordvoerder van de reactie-eenheid, Prem Balrman, zei: “Ik nam de oproep aan en ging zelf ter plaatse. Ik ging naar het huis en zag dat de deur op slot was. Dus beukte ik de deur in. Tot mijn grote shock zag ik dat de man de kat inderdaad aan het aanranden was. Hij was naakt. Ik droeg hem op om zich aan te kleden en de kat vluchtte weg. Zijn broek zat helemaal onder de kattenharen.”

“Hij vertelde me dat hij gewoon aan het spelen was, en daarna bekende hij dat hij de kat verkracht had.”

“Buren vertelde me dat hij eerder al betrapt werd hoe hij katten en honden aanrandde, maar zijn vriendin smeekte hen om het niet aan te geven. Maar dat zou ik niet pikken.”

“Ik belde de politie en ik dring erop aan dat hij vervolgd wordt voor de aanranding van de kat. Ik vond de kat in de tuin en het diertje was erg getraumatiseerd door de gebeurtenissen.”

“De dierenbescherming behandelt de zaak en we overhandigden de man aan de politie”, zei hij nog.

De kat werd overgedragen aan de dierenbescherming waar het dier door een gespecialiseerde dierenarts behandeld wordt.