Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deze schattige kerel waagt zich aan een moeilijke klassieker. Vanaf de eerste seconde gaat het publiek uit z’n dak.

In 2016 bereikten de broertjes Melisizwe sterrenstatus nadat een van hun video’s viraal ging. Als gevolg begonnen mensen het met Ellen DeGeneres te delen, die de drie jongens contacteerde om in haar show op te treden. De jongens maakten hun opwachting en werden wereldberoemd nadat ze “I’be there” van Jackson 5 zongen.

De jongste van de drie is Zacary die vaak vergeleken wordt met Michael Jackson omwille van zijn onderscheiden stem. De volgende broer is Seth die de “lijm” van de groep is en echt een oog en oor voor muziek heeft. Zijn favoriete instrument is de piano, maar blinkt ook in andere muzikale vaardigheden uit. De oudste van de groep is de 15-jarige Marc, die doorgaans gitaar speelt en ook zingt. Hij is de rots die het voorbeeld stelt voor zijn jongere broers.

Onlangs werden de jongens gevraagd om mee te doen aan Little Big Shots UK, waar de broers het publiek verbluften met een zielsvolle vertolking van een Stevie Wonder klassieker. Hun optreden begint traag met “For Once In My Life” maar halfweg verandert de muziek en barst Zacary helemaal los. Het publiek explodeert in een spontaan applaus wanneer ze de hit “Superstition” herkennen.

DEZE JONGENS ZIJN ZO GETALENTEERD EN WE KUNNEN NIET WACHTEN OM TE KIJKEN WAT DE TOEKOMST VOOR HEN IN PETTO HEEFT!